Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

ZUID BINNEN HANDBEREIK: WONEN IN EEN UNIEKE VILLA AAN HET WATER IN VINKEVEEN

Gepubliceerd op: 5 november 2018

Vinkeveen lijkt de ideale locatie. Met als ligging precies tussen Amsterdam en Utrecht, vlakbij de A2 én met de Vinkeveense Plassen waar talloze recreatiemogelijkheden zijn, als toevluchtsoord. Binnen 25 minuten sta je in het centrum van Utrecht, Amsterdam óf op Schiphol. Goed nieuws: Ontwikkelingsmaatschappij Buitenveldert (OMB) heeft hier een nieuwbouwproject opgestart genaamd Vinkeneiland. Hier worden 9 zeer ruime woningen aan het water gerealiseerd. En één van deze woningen zou jij kunnen bemachtigen!

 

NIEUWBOUWPROJECT VINKENEILAND

Nieuwbouwproject Vinkeneiland bestaat uit vijf vrijstaande villa’s en vier half geschakelde villa’s die allemaal beschikken over een eigen inpandige garage. Ook hebben ze een vloeroppervlak tussen de 200 m2 en 260 m2, exclusief de garage. Hier komt bij kijken dat er per villa de mogelijkheid is om een eigen boot aan te meren bij de woning. Ook hebben alle woningen een heerlijke tuin, gelegen aan het water. De bouw is inmiddels gestart.

 

UNIEK EN EIGEN KARAKTER

Bijzonder aan het project is dat er geen woning exact hetzelfde is. Het materiaalgebruik is zeer wisselend en er is gekozen voor duurzame materialen waaronder keramische gevelstenen, stucwerk, houten gevelbekledingen, houten kozijnen, hardstenen sierbanden, keramische dakpannen of zinken dakbekleding. Door de grote verscheidenheid in massaliteit en materiaalgebruik per woning, beschikt elke villa over een uniek en eigen karakter. De woningen zijn verspringend van elkaar op het perceel gesitueerd om een overeenkomst te maken met de aanwezige bebouwing. De verschillende bouwhoogten en schuine daken geven de woningen een dorps karakter dat perfect aansluit bij Vinkeveen. Alle woningen zijn voorzien van een water/ water warmtepomp.

 

PRACHTIGE LOCATIE AAN HET WATER

De grote villa’s worden gerealiseerd op een perceel aan de Herenweg 112 in Vinkeveen. De woningen zijn aan de zuidzijde van het perceel geplaatst met aan de noodzijde de toegangsweg, de nieuw te bouwen Maximalaan. De woningen zijn zoveel mogelijk op het water georiënteerd en hebben een mogelijkheid om een aanlegplaats te realiseren. Het water aan de zuidzijde is aanzienlijk verbreed en men kan een terras aan het water realiseren. De twee woningen ten oosten van het perceel, zijn geheel op de plassen georiënteerd. De houten gevelbekleding zorgt voor een sterke uitstraling van de waterwoningen. Aan de zuidzijde van de woningen worden langgerekte legakkers aangelegd met verschillende soorten begroeiing om de inwoners van genoeg privacy te kunnen voorzien.

 

BEZOEK AAN DE BOUWLOCATIE

Ben jij wel benieuwd naar dit nieuwbouwproject en zou je graag een kijkje komen nemen op de bouwlocatie? Eén van de makelaars laat jou heel graag zien waar dit prachtige project gaat komen. Je bereikt ze via onderstaande links.

Brockhoff Makelaars

Vida Makelaars 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen