DIT ZIJN DE NIEUWSTE HOTSPOTS IN ZUID

door | mrt 10, 2023

Iedere week openen er wel winkels, restaurants en cafés in ons mooie stadsdeel! Bezoek jij graag nieuwe hotspots? Elke maand updaten wij dit lijstje met de nieuwste plekken in Zuid, die stuk voor stuk een bezoekje waard zijn. Lees hieronder alles wat er deze maand is geopend in Amsterdam-Zuid!

EICHHOLTZ GALLERY AMSTERDAM – P.C. HOOFTSTRAAT 1  

Eichholtz, het wereldwijde icoon dat meer dan tienduizend eersteklas hotels, restaurants, clubs, winkels en woningen decoreertopent binnenkort een tweede winkel in de P.CHooftstraat! Bij Eichholtz kun je terecht voor luxe meubels, lampen en woonaccessoires in smaakvolle interieurconcepten. Er is voor ieder wat wils: van minimalistisch tot extravagant!

Eichholtz Gallery Amsterdam
Het Massagehuys

HET MASSAGEHUYS – CEINTUURBAAN 252  

De Ceintuurbaan is een massagestudio rijker! Het Massagehuys opent namelijk een tweede vestiging. Het echtpaar achter deze fijne plek heeft een ruimte gecreëerd waar het beste van twee werelden samenkomt: Oosterse massages en Dutch design. Toegankelijker dan een luxe hotelspa, maar frisser en moderner dan de gemiddelde massagestudio.

PARKZUID – VONDELPARK 3  

Strandzuid breidt uit met ParkzuidIn het voormalig Filmmuseum in het Vondelpark kunnen locals, sporters, toeristen en gezinnen niet alleen terecht voor een goed ontbijt, maar ook voor de nodige portie comfort food. Vanaf half maart opent Parkzuid ook ’s avonds hun deuren en breidt het terras uit naar de gehele voorzijde en het bordes van het statige pand.  

Parkzuid
Advertentie
Infusion Clinics

INFUSION CLINICS – BEETHOVENSTRAAT 513 

The place to be voor een lifestyle boost! Infusion Clinics biedt gepersonaliseerde vitamineinfusen en injecties op basis van bloedonderzoek. Voor een betere en vooral optimale versie van jezelf! Ook benieuwd? Kom vrijblijvend langs in de highend kliniek in de Valley op de Zuidas.  

MISTER NATA – VAN WOUSTRAAT 48

Pastel de nata, als je het nog niet kent heb je wat gemist! Het custardtaartje is de lekkerste zoeternij die al meer dan driehonderd jaar vreugde brengt in Portugal. José Cruz, woonachtig in Amsterdam, bootst met hoogwaardige, Portugese ingrediënten de smaken van zijn vaderland zo goed mogelijk na. Een overheerlijke smaaksensatie! 

Mister Nata
Papa's Loft House

PAPA’S LOFT HOUSE – ARENT JANSZOON ERNSTSTRAAT 577  

Papa’s Loft House is geopend voor lunch, diner en eventsDe inrichting wordt gekenmerkt door een classy en avontuurlijke stijl met een warm karakter. En het menu is erg gevarieerd met invloeden vanuit de hele wereld. Kortom, goede sfeer en puur eten op een toplocatie op Gelderlandplein!  

QUINN’S INSTITUTE – P.C. HOOFTSTRAAT 16 

Voor felgekleurde vintagekleding en professioneel stylingadvies kun je terecht bij Quinn’s Institute in de P.C. Hooftstraat. De boutique bevat een scala aan designer vintage, reworked pieces, upcycled & recycled items en unieke parels van Nederlandse en internationale designers. Ze verzorgen ook nog eens een closet detox, waarbij de kleding die je niet meer draagt een tweede leven krijgt!

Quinn's Institute