Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WELKOM OP ZUID.NL!

HÉT NIEUWE PLATFORM VOOR EN OVER AMSTERDAM ZUID, VAN DE MAKERS VAN MAGAZINE ZOZ

Gepubliceerd: 13 juni 2018 10:53

Heeft Zuid jouw hart veroverd, al jaren geleden of misschien pas heel recent? Dan hebben we goed nieuws voor je, want op deze site houden we je dagelijks op de hoogte over ons lievelingsstukje Amsterdam.

Wij beginnen te glunderen als we denken aan de prachtige straten, de mooie boetiekjes en de heerlijke parken die Zuid rijk is. Dit is een uniek stukje Nederland waarin je de beste musea, restaurants en mooiste winkels op loopafstand van elkaar kunt vinden. Heerlijk!

Wat is er precies te vinden op dit online platform? Dagelijks verschijnen hier verschillende artikelen, onderverdeeld in de categorieën Beauty & Wellness, Eten & Drinken, Leven, Shoppen, Sport & Health, Uit in Zuid en Wonen. Ook verzorgen weenkele leuke rubrieken waaronder ‘In de Straten van Zuid’, waarin we elke keer een kunstwerk uit Zuid uitlichten, ‘Oost West Zuid Best’, waarin we een exclusief kijkje nemen in de mooiste panden van Amsterdam-Zuid en ‘Straatpraat’, waarin we de straten van Zuid opduiken en de bewoners het hemd van het lijf vragen. Ook hebben we onze vaste columnisten, allen Zuid-bewoners die vanuit hun eigen ogen vertellen hoe het leven in Zuid eraan toegaat.

Naast dat er allerlei leuke content verzorgd wordt op deze site, hebben we ook een vacaturepagina. Dus ben jij op zoek naar een baan of heb jij juist een leuke werkplek te bieden? Neem dan vooral even een kijkje op onze vacaturepagina en wie weet vind jij straks je droombaan in Amsterdam-Zuid.

Hoe dan ook: wij hebben er onwijs veel zin in om een nog diepere duik te nemen in het Zuid-leven en jullie te informeren over alles wat het prachtige Amsterdam-Zuid te bieden heeft. Hopelijk tot snel, in de straten van Zuid!

Gedeeld

verder lezen

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

Tijdens een reis naar Jordanië kom je de meest indrukwekkende plekken tegen. De vijf meest bijzondere bezienswaardigheden die je niet mag missen, staan ook nog eens op de UNESCO Werelderfgoedlijst en heb ik voor je op een rijtje gezet!     WADI RUM Wadi Rum...

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

  Sebastiaan Capel – voormalig stadsdeelvoorzitter én trots bewoner van Amsterdam-Zuid – kent ons stadsdeel op zijn duimpje en neemt ons in zijn maandelijkse column mee naar de plekken waar hij enthousiast van wordt. Er zijn van die plekken die je als...

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

  Begin juni reisde ik met een groep collega’s naar het prachtige Hvar. Dit eiland in Kroatië is de ideale keuze voor zowel een privé- als bedrijfsreis. Het is zonovergoten, staat vol met lavendel en wordt beschouwd als één van de tien mooiste eilanden ter...