Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 9, 10, 11 NOVEMBER 2018

Gepubliceerd op: 8 november 2018

De tijd vliegt echt voorbij, maar in dit geval vinden we dat niet eens zo heel erg want het weekend staat alweer voor de deur! Zoals elk weekend is er in ons stadsdeel weer een hele hoop te beleven. Wat staat er dit weekend op de planning?

 

FABIENNE CHAPOT SAMPLE SALE – RUYSDAELSTRAAT 58 – VRIJDAG 9, ZATERDAG 10, ZONDAG 11 NOVEMBER

Beeld: Fabienne Chapot

Sample sales, daar kunnen we geen genoeg van krijgen! Ook dit weekend is het weer zover, Fabienne Chapot pakt helemaal uit en gooit de prachtige kledingcollecties in de verkoop voor slechts een habbekrats. En dat, het hele weekend door. Dat wordt flink shoppen!

 

OLYMPISCH STADIONLOOP – OLYMPISCH STADION 1 – ZATERDAG 11 NOVEMBER

Beeld: Losse Veter

Trek je hardloopschoenen maar uit de kast. Jaarlijks organiseert Phanos samen met UNICEF de Olympisch Stadionloop en dat gaat deze zaterdag weer plaatsvinden! Tijdens dit hardloopevenement kunnen er drie afstanden hardgelopen worden: 1 km, 5 km en 10 km, waarbij de 1 km speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar is. Bij de 10 km is er de mogelijkheid om als recreant te lopen maar kun je ook op sportieve wijze met je collega’s bonden. Koop je tickets hier!

 

HIGH ON WINE WEEKEND SPECIAL RAYLEIGH & RAMSAY – VAN WOUSTRAAT 97 – ZATERDAG 10 NOVEMBER

Beeld: Rayleigh & Ramsay

Blini’s, crostini’s en huisgemaakte scones: meer hoeven we eigenlijk niet te weten, hier moet je zijn! Tijdens de High On Wine weekend special bij Rayleigh & Ramsay krijg je bij binnenkomst je eerste glaasje wijn gratis. Daarna is het aan jou om de keuze te maken uit maar liefst honderd verschillende wijnen per glas! Kijk hier voor meer informatie.

 

PUBQUIZ – CAFÉ KIEBÊRT MARATHONWEG 2 – ZATERDAG 10 NOVEMBER

Beeld: Café Kiebert

Trommel al je familie en vrienden op en test gooi al jullie algemene kennis in de strijd tijdens de 25e Pubquiz bij Café Kiebêrt. Dit keer begint de Pubquiz in de avond, stipt om 20.00 luidt het startsein! Schrijf je snel in, er is plek voor 9 teams. Check hier het Facebook event met alle informatie.

 

THE MACALLAN JAZZ CLUB – CONSERVATORIUM HOTEL – ZONDAG 11 NOVEMBER

Beeld: Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography

Komende zondag is het zover: het Conservatorium Hotel organiseert de eerste editie van ‘The Macallan Jazz Club’. Onder leiding van jazzsaxofonist Benjamin Herman kun je deze avond genieten van prachtige muziek, een heerlijk viergangendiner en exclusieve whisky. Een top afsluiter van je weekend dus!

Reserveer je ticket voor 95 euro per persoon.

 

COBRA DUO- EXPOSITIE – VAN BAERLESTRAAT 8-HS VRIJDAG 9, ZATERDAG 10, ZONDAG 11 NOVEMBER

Karin Vermeer Marilyn Monroe

Beeld: Karin Vermeer

Van vrijdag 2 tot en met vrijdag 30 november is er weer een gloednieuwe expositie te bewonderen bij Cobra Art Gallery! Dit keer zijn er prachtige werken te zien van kunstenaars James Chiew en Karin Vermeer. Wat je je hier bij voor kun(s)t stellen? Explosieve kleuren, verrassende vormen en interessante combinaties. Modern gecombineerd met old school. Exciting! Lees hier meer over deze toffe expositie! 

 

Ben jij niet zo’n geweldige chefkok en weet je niet waar je gaat eten dit weekend? Lees dan hier 61 tips voor een gegarandeerd geslaagd diner in Amsterdam Zuid!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen & La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen