Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 8, 9 & 10 NOVEMBER

Gepubliceerd op: 8 november 2019

Nog een paar uurtjes knallen op kantoor en dan is het eindelijk weer zover: W-E-E-K-E-N-D! Benieuwd wat er in ons geliefde Zuid te beleven is de komende dagen? Wij tippen je uiteraard graag weer een aantal leuke activiteiten in de buurt!


HELE WEEKEND – ART FWRD – VONDELCS

ART FWRD

Beeld: VondelCS

Wat is de toekomst van digitale kunst in een kunstwereld waarin digitaal werk nog lang niet altijd serieus genomen wordt? De invloed van nieuwe media en technologie heeft de manier waarop we kunst maken en beleven ingrijpend veranderd. Hoe gaan kunstenaars en programmeurs/curatoren om met deze nieuwe vormen zoals internetkunst, virtual reality, artificial intelligence, video en experimentele media? Bekijk het dit weekend tijdens ART FWRD in VondelCS!

 

9 NOVEMBER – CELEBRATE FOOD – GELDERLANDPLEIN

In het weekend een bezoekje brengen aan Gelderlandplein is áltijd een goed idee, maar dit weekend al helemaal. Het winkelcentrum viert dit jaar haar vijftigjarig bestaan en dat vieren zij zaterdag met een geweldig food-event waar alle bezoekers veel verschillende smaken uit de hele wereld kunnen proeven!Alle restaurants, horeca en food-winkels van Gelderlandplein laten deze dag het winkelend publiek kennis maken met hun beste producten en lekkerste gerechten – van Aziatisch, Italiaans tot Frans, maar ook heerlijk vlees, verse vis en de mooiste groenten. Dit wil je toch niet missen?

 

9 NOVEMBER – SPELLETJESAVOND – PLAN C

Bordspelfanaten opgelet: elke tweede zaterdag van de maand is het spelletjesavond bij Plan C! Kom jij gezellig spelletjes spelen met je buren? Neem je favoriete spel mee of speel één van de spellen die bij Plan C aanwezig zijn. Van schaken tot Rummikub, er is voor ieder wat wils. Plan C zorgt voor wat lekkers te eten en te drinken om de avond helemaal compleet te maken. Ga jij als grote winnaar naar huis?

 

>>Het artikel gaat verder onder de advertentie<<

>> Vervolg artikel <<

 

 

10 NOVEMBER – DAG VAN DE MANTELZORG ZUID – HET AMSTERDAMSE PROEFLOKAAL

Beeld: Het Amsterdamse Proeflokaal


Zondag het de Dag van de Mantelzorg. Deze dag is er voor iedereen die zorgt voor iemand die lange tijd ziek is. Gemeente Amsterdam Zuid waardeert dit enorm! Om je te bedanken voor de zorg die je geeft, nodigen zij jou uit voor een feestelijke borrel met lekkere hapjes en muzikale omlijsting in Het Amsterdamse Proeflokaal. Mantelzorgers die wonen in of zorgen voor iemand uit stadsdeel Zuid kunnen zich bij Markant aanmelden.

 


10 NOVEMBER – PHANOS OLYMPISCH STADIONLOOP – 
OLYMPISCH STADION

Olympisch Stadionloop

Beeld: Olympisch Stadionloop


Trek je hardloopschoenen maar uit de kast. Jaarlijks organiseert Phanos samen met UNICEF de Olympisch Stadionloop en dat gaat deze zondag weer plaatsvinden! Tijdens dit hardloopevenement kunnen er drie afstanden hardgelopen worden: 1 km, 5 km en 10 km, waarbij de 1 km speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar is. Bij de 10 km is er de mogelijkheid om als recreant te lopen maar kun je ook op sportieve wijze met je collega’s bonden.

 

10 NOVEMBER – BROOKS BOOZY BRUNCH – BROOKS

Brooks Boozy Brunch

Beeld: BROOKS


Elke zondag is Brooks the place to be voor een boozy brunch in Zuid. Geniet van perfecte cocktails en een uitgebreide selectie smakelijke brunch gerechten. De kids worden vermaakt aan de kindertafel, zodat ook de papa’s en mama’s op de zondag achterover kunnen leunen en alleen maar hoeven te genieten. Klinkt heerlijk, toch?

 

Fijn weekend!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!