Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 6, 7 & 8 DECEMBER

Gepubliceerd op: 4 december 2019

Sinterklaas is het land uit, de kerstboom kan weer opgetuigd worden! Gelukkig neemt dat niet het hele weekend in beslag en is er nog genoeg tijd over voor andere leuke activiteiten in Amsterdam-Zuid!

 

 

KERSTBOOM SCOREN – HELE WEEKEND

Nog geen boom in huis? Scoor dit weekend jouw boom op een van deze plekken in Amsterdam-Zuid!

 

LEKKER TAFELEN – HELE WEEKEND

Maris Piper weekendtips

Beeld: Maris Piper

Op 1 november deelden wij al een lijst met 61 toprestaurants in Amsterdam-Zuid. Dit weekend kunnen jullie prima verder met het afvinken van deze culinaire bucket list.

 

AJAX AANMOEDIGEN IN EEN GEZELLIG CAFÉ – VRIJDAG 6 DECEMBER

Café Hermes

Beeld: Café Hermes

De mannen van Ajax nemen het deze avond op tegen Willem II. In welk café ga jij ons team aanmoedigen met jouw vrienden? Check hier waar in Amsterdam-Zuid je live voetbal kunt kijken!

 

 

FRIDAY NIGHT SKATE – VRIJDAG 6 DECEMBER

Friday Night Skate

Beeld: Friday Night Skate

Skateliefhebbers opgelet! Vrijdag kunnen jullie weer genieten van de Friday Night Skate! Bij het startpunt in het Vondelpark verzamelen ze om 20.30 uur bij het ronde bankje bij VondelCS in het Vondelpark. Van daaruit wordt er geskate naar Zuid(!)-Oost en weer terug om in totaal maar liefst 22.7 kilometer af te leggen. De après-skate is daarna zeker verdiend!

 

>> Het artikel gaat verder onder deze advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

OESTERS KLAPPEN EN WIJNTJES TAPPEN BIJ RAYLEIGH & RAMSAY – ZATERDAG 7 DECEMBER

Rayleigh & Ramsey

Beeld: Rayleigh & Ramsey

Een favoriet tijdverdrijf hier op de redactie: oesters en bubbels. Naar voorkeur een ander goed wijntje natuurlijk. Oesters hoeven niet per se duur te zijn, want ook deze zaterdag kun je bij Rayleigh & Ramsay de gehele dag genieten van het zilte hapje voor slechts een eurie!

 

JAZZEND HET WEEKEND UITLUIDEN BIJ H/EARTH – ZONDAG 8 DECEMBER

JAZZ IN THE HEARTH OF AMSTERDAM - ALBERT CUYPSTRAAT 208 - 22 SEPTEMBER

Beeld: Jazz in the heart of Amsterdam

Op een creatieve plek in De Pijp, luisterend naar relaxende jazzmuziek, terwijl je omringd bent door kunst, kleding en vegan en vega bites. Klinkt ontspannen, nietwaar? Deze relaxte avond beleef je zondag bij H/earth.

 

KERAMIEKMARKT BIJ HUTSPOT – ZONDAG 8 DECEMBER

Op zondag wordt er bij Hutspot op de Van Woustraat een keramiekmarkt gehost! Diverse marktkraampjes zullen het werk van lokale keramiekkunstenaars tentoonstellen. Van functioneel servies tot prachtige decoratieve objecten; je vindt ze hier! De markt vindt ’s middags plaats tussenn 12.00 – 18.00 uur. 

 

Lekker weekend!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen