Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 26, 27 EN 28 JULI

Het is weer zover: na een paar zonnige dagen bikkelen op kantoor, brandt het weekend weer los! Ook als je geen kaartjes hebt kunnen bemachtigen voor Milkshake Festival; geen paniek! In Zuid is er genoeg te beleven rond de start van Pride Week en nog veel meer ander leuks! Kijk je mee?

 

ALLE REMBRANDTS IN RAI – HELE WEEKEND

Nachtwacht Rembrandt RAI Amsterdam

Ben jij er aan toe om eventjes aan de warmte te ontsnappen? Bij RAI werkt het hittereguleringssysteem perfect! Ondertussen kun je je helemaal verliezen in alle prachtige werken van Rembrandt van Rijn. Wat er tijdens deze tentoonstelling allemaal te bewonderen is, lees je in dit artikel!

 

START GAY PRIDE – ZATERDAG 27 JULI

Beeld: Pride Amsterdam

Aanstaande zaterdag 27 juli vindt de kick-off van Pride Amsterdam 2019 traditiegetrouw in het Vondelpark plaats! De Pride Walk eindigt in het grote park waarna het feest hier los zal barsten met een gratis toegankelijk dagfestival waar je onder andere kunt genieten van heerlijke muziek, spoken word, de regenboogmarkt en verschillende sport- en spelactiviteiten. Het festival is van 13.00 tot 22.00. Ben jij erbij? Lees hier meer over de Pride Amsterdam!

 

 

PRIDE IN HET RIJKS – ZATERDAG 27 JULI

Beeld: Het Rijksmuseum

Ook bij het Rijksmuseum zal er op zaterdag een (gratis!) Pride-feestje gevierd worden! In de vorm van een groot tuinfeest maken we het Rijksmuseum mee als nooit tevoren en kunnen we onze dansmoves in de strijd gooien, deelnemen aan rondleiding ‘Het Roze Rijks’ en workshops modeltekenen volgen. Zien we je daar tussen 13.00 en 16.00?

 

>>> Het artikel gaat verder na de advertentie

>> Vervolg artikel <<

 

NIKS IN DE FRIDGE BIJ ZUID – ZATERDAG & ZONDAG

Lekker duurzaam! Dat krijg je wanneer je smakelijk eten en duurzaamheid samenbrengt. Bij Restaurant ZUID – ha, naamgenoot! – kun je dit weekend letterlijk de koelkast leegeten. Alle restjes worden voor het zomerreces opgebruikt om verspilling tegen te gaan. Voor slechts 29,50 euro per persoon krijg je zes tussengerechten voorgeschoteld door chef Richard Way en zijn team. Fantastisch! Kijk hier voor meer info.

 

 

BUBBELS & OESTERS XXL BIJ MOER – ZONDAG 28 JULI

Beeld: Restaurant MOER

Oesterliefhebbers opgelet! We zijn natuurlijk inmiddels wel bekend met de zondagmiddagborrel bij Restaurant MOER, maar deze zondag vindt de allerlaatste Bubbels & Oesters plaats vóór de seizoenafsluiting. Redenen te meer om dit keer extra groots uit te pakken. Dit doet het biologische restaurant met de Bubbels en Oesters XXL-editie! Tijdens deze happening hap je verse oesters van de oesterkraam en smeer je de keel met een heerlijk glaasje cava. Van 12.00 tot 20.00 uur kun je genieten van deze heerlijke XXL-editie! 

 

Een heel fijn weekend! 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!