Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 24, 25, 26 AUGUSTUS 2018

Nu de koelte en de rust weer een beetje weder zijn gekeerd, hebben we weer volop de tijd en ruimte om keihard te werken. Dat betekent meteen weer dat we aan het einde van de week net een beetje extra toe zijn aan het weekend. Gelukkig is ‘ie daar alweer bijna, dit staat er op de planning voor het laatste weekend van augustus!

 

VLEERMUIS EXCURSIE – VONDELPARK VRIJDAG 24 AUGUSTUS VAN 21 TOT 22.30 UUR

 

Vondelpark

Beeld: Wilma Bosma

Vrijdagnacht is het de Internationale nacht van de vleermuis, de perfecte gelegenheid voor een spannende vleermuisexcursie in het Vondelpark. Tijdens de zoektocht vertelt vleermuisdeskundige en stadsecoloog Anneke Blokker alles over de vliegende nachtdieren. Een avontuur voor jong en oud!

 

DE PARADE – MARTIN LUTHER KINGPARK VRIJDAG 24 ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 AUGUSTUS

 

De Parade

Beeld: De Parade

Uiteraard staat hij er deze week ook weer bij: De Parade. Geniet van entertainment in theatertenten in alle mogelijke vormen! Er is een vol programma aan theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen, dus ook voor jou zit er vast wat leuks tussen. Daarnaast ben je hier ook aan het juiste adres voor heerlijke drankjes en een grote verscheidenheid aan eten. De voorstellingen duren gemiddeld 30 minuten, waardoor je op één avond makkelijk meerdere dingen kan zien. Leuk met het gezin, de vriendengroep en je familie!

 

BOSBAAN SWIM – BOSBAAN ZATERDAG 25 AUGUSTUS VAN 11.30 TOT 16 UUR

 

Bosbaan Swim

Beeld: Bosbaan Swim

Houd je hoofd koel tijdens dit sportieve dagje uit: zaterdag krijg je de kans om een exclusieve duik in de Bosbaan te nemen! Zwem een afstand van 500, 1000, 1500 of 2000 meter. Meedoen mag vanaf 12 jaar! Oh, en neem ook je meest trouwe supporters mee, zij kunnen langs de Bosbaan meelopen en bij de start en finish genieten van lekkere broodjes en een kop warme thee of koffie.

 

BOOZY BRUNCH – BROOKS BEETHOVENSTRAAT 43 ZONDAG 26 AUGUSTUS VAN 11 TOT 16 UUR

 

Brooks Boozy Brunch

Beeld: BROOKS

Het is weer tijd voor een boozy brunch! Start je zondag langzaam op bij Brooks met verse broodjes, heerlijke koffie, jus en… Cocktails! Hier ben je de hele dag welkom om te genieten van lekker eten en drinken met in je achterhoofd dat er vandaag even helemaal niks hoeft! Ook je kinderen kunnen lekker mee, zij worden ondertussen fijn vermaakt aan de kindertafel.

Enjoy!

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...