Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 23, 24 EN 25 AUGUSTUS

Gepubliceerd op: 22 augustus 2019

De tropische temperaturen die ons beloofd zijn, kunnen we wel gebruiken na het wisselvallige weertje van de afgelopen weken. En eerlijk is eerlijk, dat zonnetje is een welkome gast tijdens de volgende leuke activiteiten in Amsterdam-Zuid!

 

 

LIMON VISMARKT – VRIJDAG 23 AUGUSTUS VANAF 16.00 UUR

Limon

Beeld: Limon

Bij restaurant Limon op de Zuidas wordt vrijdag de vierde editie van de Limon Vismarkt georganiseerd. Vanaf 16.00 uur ben je welkom en kun je terecht voor een nóg uitgebreidere viskaart, oestertjes voor een euro en lekker wijnen en zomerbiertje!

 

ONCE IN A BLUE MOON FESTIVAL IN HET AMSTERDAMSE BOS – ZATERDAG 24 AUGUSTUS

Once In A Blue Moon Festival

Beeld: Once In A Blue Moon Festival

Het Amsterdamse Bos krijgt een Amerikaans tintje komende zaterdag. Hier vindt namelijk de tweede editie van het Once In A Blue Moon Festival plaats. Een heerlijk feestje in de buitenlucht waar je kunt genieten van Americana tot dansbare Countrypop onder het genot van Amerikaanse snacks.

 

 

MASTERCLASS SQUAT IN VONDELGYM ZUID – ZATERDAG 24 AUGUSTUS

Vondelgym Zuidas Koffie

Beeld: Vondelgym

So you think you can squat? In Vondelgym Zuid kun je jouw techniek van de squat perfectioneren tijdens een heuse Squat Masterclass! Wat is de mechaniek van het squat patroon? Welke anatomische voorwaarden heb je nodig en moet je je bewust van zijn voordat je dit patroon gaat trainen? Het zijn allemaal topics waar de professionals antwoord op zullen geven! De masterclass start om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur) en kaarten zijn hier te koop!

 

 

DE TUINEN VAN DE TULP – ZONDAG 25 AUGUSTUS VANAF 12.00 UUR

De Tulp

Beeld: De Tulp

Gek op groen? Tijdens de YARD SALE van De Tuinen Van scoor je mooie planten voor een prikkie. De Tuinen Van is een Amsterdams plantenverhuur bedrijf en vanwege de hoge omloopsnelheid van de verhuurbare planten hebben zij vaak mooie groene rakkers over die zij tegen kostprijs van de hand doen tijdens hun YARD SALES. Dit keer is de groenrijke omgeving van De Tulp de place to be om het groen te scoren!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

UITMARKT – HELE WEEKEND

uitmarkt

Beeld: De Uitmarkt

De Uitmarkt is dé landelijke opening van het culturele seizoen! Dit weekend vindt de 42e editie van het evenement plaats op het Museumplein en het Leidseplein. Geniet van een batterij aan gratis optredens op verschillende podia. Met muziek, theater, kunst, dans en literatuur is er voor ieder wat wils en dat alles helemaal gratis!

 

 LAATSTE WEEKEND DE PARADE – HELE WEEKEND

De Parade

Beeld: De Parade

Het laatste weekend dat we dit jaar mogen genieten van De Parade! Er spelen zo’n 80 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Dit jaarlijkse event viert alweer zijn 29ste editie, maar de sfeer is nog altijd authentiek gezellig. Overdag zijn er allerlei voorstellingen voor de kids. Als het wat later wordt, is het tijd voor de volwassenen om wat cultuur te snuiven.

  

PINC SALE VOOR DE KLEINTJES – HELE WEEKEND

Beeld: PINC SALE

Dit weekend is er een mega kids sale bij PINC SALE. Nee, er zullen geen kindjes te koop zijn, maar wel de leukste outfitjes voor de kleinsten! Leuke merken als adidas, Nik&Nik, DSQUARED2, Bnosy, Little Label, Nike, Adidas, Hummel, Petrol industries en Cars jeans scoor je in de maten 50 t/m 176.

 

 

ZON AANBIDDEN IN ZUID – HELE WEEKEND

Strandje

Wil jij vakantie vieren in eigen stadsdeel? Dat kan op de leukste strandjes van Amsterdam-Zuid! In dit artikel lichten wij deze verborgen pareltjes toe! Meer een parkmens? Ook de parken van Zuid lenen zich uitstekend om te genieten van het zomerse zonnetje!

 

 

Lekker weekend!

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

 

Gedeeld

verder lezen