Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 17, 18, 19 AUGUSTUS 2018

Er staat alweer een heerlijk weekend voor de deur! Met de start de Parade en World Cinema Amsterdam is er weer volop vertier in Zuid. Wat zijn jouw plannen?

 

 DE PARADE – 16 AUGUSTUS TM 2 SEPTEMBER

De Parade

Theaterfestival de Parade

We hebben er uit blijdschap al een artikel over gepubliceerd deze week: Theaterfestival de Parade komt weer naar Amsterdam! Uiteraard wordt het Martin Luther King Park weer omgetoverd tot een sprookjesachtige locatie. Draaimolens, gekleurde tenten waarin voorstellingen worden gegeven, terrassen, restaurants.. Het kan niet op dus laat je verrassen!

 

WORLD CINEMA AMSTERDAM – 16 TM 25 AUGUSTUS

World Cinema Amsterdam

Beeld: Melanie Lemahieu

Op wereldreis zonder de stad te verlaten? Tijdens het World Cinema Amsterdam Festival word je onder andere meegenomen naar Cuba en India. Tijdens dit festival worden op verschillende plekken in Zuid prachtige films van jonge regisseurs getoond die een inkijkje geven in het leven daar. Kijk hier om te zien welke films er getoond worden voor een fijn avondje uit!

 

RAYLEIGH & RAMSAY – ZATERDAG 18 AUGUSTUS

Beeld: Rayleigh & Ramsey

Iedere zaterdag is het extra feest bij Rayleigh & Ramsay! Oester voor 1 euro, do we need to say more? Heerlijk om onder het genot van een oester te genieten van je lievelingswijn toch? Wist je dat je hier kunt drinken per slok, glas, fles of zelfs van de tap? Je bepaalt dus zelf hoe lang je avond gaat duren.

 

 JETT REBEL IN HET CONCERTGEBOUW – ZONDAG 19 AUGUSTUS

Jett Rebel

Beeld: Jett Rebel

Zin om swingend het weekend uit te gaan? Ga dan naar ‘Verwacht het onverwachte’, de show van Jett Rebel in het Concertgebouw! Bij het idee van deze muziek in combinatie met het prachtige Concertgebouw worden we al helemaal vrolijk!

 

Happy weekend!

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...