Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VROUWENGEZONDHEIDSZORG ONDER ÉÉN DAK BIJ FEMME AMSTERDAM

Gepubliceerd op: 16 juni 2021

Femme Amsterdam is een uniek concept op het gebied van verloskunde. Bij Femme Amsterdam ben je – eventueel samen met jouw partner – aan het juiste adres, zowel wanneer je zwanger wilt worden, wanneer je reeds zwanger bent, maar ook daarna ben je welkom. Kortom: je kunt er terecht voor alles rondom vrouwenzorg.

 

PRECONCEPTIE

Loop je rond met een kinderwens en ben je benieuwd hoe het ervoor staat met jouw vruchtbaarheid? Of zijn jij en je partner al even bezig? Bij Femme Amsterdam kun je terecht voor een preconceptie consult voor adviezen en om eventuele vruchtbaarheidsonderzoeken te laten doen. Zo kan er gekeken worden naar de baarmoeder en eierstokken en eventueel een bloedonderzoek worden afgenomen om de vruchtbaarheid zo goed mogelijk te beoordelen.

 

BETROKKEN BEGELEIDING

De verloskundigen van Femme Amsterdam begeleiden je graag in de bijzondere periode in jouw leven. Zit je op een roze wolk? Of misschien vind je het allemaal wel helemaal niet zo leuk; de betrokken dames staan 24/7 voor je klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden en ontzorgen waar mogelijk.

 

MENTALE EN FYSIEKE ONDERSTEUNING

De verschillende professionals van verloskundepraktijk Femme Amsterdam kunnen je op vele facetten zowel mentaal als fysiek ondersteunen. Ben je bijvoorbeeld gestresst tijdens de zwangerschap? Dan zijn de massages en acupunctuurbehandelingen een uitkomt om te ontstressen. Op fysiek vlak kun je mogelijk last krijgen van een bekkeninstabiliteit. Ook op dat gebied kunnen de fysiotherapeuten je met geschikte oefeningen en adviezen helpen.

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie << 

>>  Vervolg artikel << 

 

IEDEREEN IS WELKOM

Elke vrouw in voorafgaand, nadien of in welke stadium van de zwangerschap dan ook, kan bij de praktijk terecht. Zelfs wanneer je onder begeleiding bent bij een andere verloskundigenpraktijk, kun je bij Femme Amsterdam terecht voor aanvullende diensten of bijvoorbeeld het maken van medische en pretecho’s met hoogwaardig echomateriaal en bepaalde vormen van coaching of sportadviezen.

 

INFORMATIEVE VOORLICHTINGSAVONDEN

Omdat een kinderwens of zwangerschap vaak gepaard gaat met een hoop vragen, kun je bij de voorlichtingsavonden van Femme Amsterdam terecht voor antwoorden op deze vraagstukken. Waar kun je allemaal bevallen, op welke manier en welke vormen van pijnstilling zijn er? Alles over de geboorte vertellen ze je in een voorlichtingsavond over de bevalling. Gezien het na de bevalling pas echt begint, bereiden ze je ook voor op de kraamtijd door het geven van voorlichtingen over borst-, flesvoeding en babygedrag.

 

DE ZORGVERLENING VAN FEMME AMSTERDAM

Bij Femme Amsterdam kun je onder andere voor het volgende terecht:

 • Preconceptie zorg
 • Verloskundige zorg
 • Medische en pretecho’s
 • Prenatale testen
 • Acupunctuur
 • Anticonceptiezorg
 • Bekken- en bekkenbodemfysiotherapie
 • Coaching
 • Cursus kinder-EHBO
 • Massages
 • Privé sporttraining
 • Voedingsadvies

 

 

Tekst & fotografie: FEMME AMSTERDAM

 

Gedeeld

verder lezen