Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE ORANJE LEEUWINNEN AANMOEDIGEN IN ZUID!

Gepubliceerd op: 4 juli 2019

Natuurlijk moeten onze Oranje Leeuwinnen winnen! Laten we ze massaal aanmoedigen in Zuid, zodat ze de finale tegen de VS zullen winnen! Waar in Zuid je de wedstrijd live kunt bekijken? Wij zetten het voor je op een rijtje. 

 

TAPMARIN – VAN WOUSTRAAT 130

Tapmarin

Beeld: Tapmarin

In dit modern bruine café zenden ze vrijwel alle topwedstrijden uit. Dus uiteraard ook deze super spannende finale van het vrouwen WK! Bij Tapmarin komen vooral studenten en jong werkenden, wat zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de wedstrijd. 

 

BAR LEIJTEN – SLUISSTRAAT 66

Bar Leijten

Beeld: Bar Leijten

Gelegen op de hoek van de Schinkelkade zit je bij Bar Leijten heerlijk. Alleen zit je er nog net even iets beter als je ook de prestaties van de Oranje Leeuwinnen kunt bekijken. In dit gezellige café zorgen ze dat er altijd genoeg bier is, zodat je het scherpe randje van de spanning weg kunt nemen. Met goed weer willen ze het scherm nog wel eens op het terras neerzetten. Met een fijn avondzonnetje erbij is dat natuurlijk helemaal fantastisch!

 

CAFÉ HERMES – CEINTUURBAAN 55

Café Hermes

Beeld: Café Hermes

Een biljarttafel, een sjoelbak en het hele jaar door slingers aan de muur. Bij Café Hermes is het altijd een feestje. Of je er nu komt om voetbal te kijken of om je verjaardag te vieren: pret gegarandeerd! Tijdens de wedstrijd kun je genieten van de authentieke Amsterdamse sfeer die nog heerst in dit oude café. Kijk samen met de buurtbewoners op het scherm en support de topvrouwen naar het kampioenschap.

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

O’DONNELLS – FERDINAND BOLSTRAAT 5

O'donnels

Beeld: O’donnells

Deze Ierse pub aan de rand van de centrum-ring komt het dichtst in de buurt van een sportbar in Zuid. O’donnells zendt vrijwel alle wedstrijden uit en met een beetje geluk vier je vervolgens feest in dit gezellige café aan het Marie Heinekenplein! 

 

RIVIÈRA AMSTERDAM – RIJNSTRAAT 11

Rivièra Rijnstraat

Beeld: Rivièra

Rivièra is een fijne brasserie en een gezellige plek om te borrelen. Deze zondag staat deze spot geheel in het teken van de wedstrijd. Bestel er een drankje bij en geniet van de overheerlijke spare ribs, terwijl de dames zich in het zweet werken voor die wereldtitel! 

 

STRANDZUID – EUROPAPLEIN 22

Strandzuid

Beeld: Strandzuid

Lekker met de voeten in het zand genieten van de wedstrijd, doe je bij Strandzuid! De relaxte plek aan het water, de koude biertjes en de fijne hapjes zorgen dat je – zover dat mogelijk is – in ontspannen sfeer kunt genieten van de wedstrijd. Vergeet je niet in te smeren! 

Enjoy! 

 

Tekst: Bas Beekman & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen