VIJF SPOTS VOOR HEERLIJKE SPECIAALBIERTJES IN ZUID

Gepubliceerd op: 3 augustus 2018

TAPZUID

Beeld: TAPZUID

Na een week vakantiefoto’s van anderen aankijken is het eindelijk zover: het is weekend! Om zelf ook dat vakantiegevoel te pakken te krijgen hoef je eigenlijk alleen maar naar buiten te lopen. Maar als je dan toch een terrasje gaat pakken is een specialbiertje wel erg lekker ontspannen! Wij zetten vier fijne adresjes voor je op een rij!

 

BAR ALT – STADIONPLEIN 103

Bar Alt

Beeld: Bar Alt

Het concept van Bar Alt draait om fine dining in combinatie met craft bieren van ’s werelds beste brouwers. Met een 20-koppige tapwand is de keuze hier reuze! Of je nu zin hebt om helemaal in de watten te worden gelegd met een heerlijk diner of wilt gaan voor een heerlijke borrel: hier ben je aan het juiste adres!

 

GENT AAN DE SCHINKEL – THEOPHILE DE BOCKSTRAAT 1

Gent aan de Schinkel

Beeld: Gent aan de Schinkel

Ontspannen aan het water met een speciaalbiertje in je hand.. Het kan bij Gent aan de Schinkel! Hier worden 18 flesbieren uit, zoals de naam al doet vermoeden, België geschonken.  Maar ook voor bieren van ’t vat en Amsterdamse klassiekers ben je hier aan het juiste adres!

 

BROUWERIJ TROOST – CORNELIS TROOSTPLEIN 21

Brouwerij Troost

Beeld: Brouwerij Troost

Een witbiertje met zoete aardappelfrietjes? Hier op de redactie wordt al een klein vreugdesprongetje gemaakt! Deze vestiging van Brouwerij Troost is de plek waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe smaken, nieuwe bieren worden ontwikkeld en de bieren met kleine oplages worden produceert. Dichterbij het vuur genieten van je biertje kan dus bijna niet!

 

CAFE BEDIER – SOPHIALAAN 36

Cafe Bedier

Beeld: Café Bedier

Bier en sport combineren? Bij Bedier hoef je geen voetbal- of Formule 1 wedstrijd te missen! Alles wordt hier uitgezonden op groot scherm en onder het genot van een heerlijk biertje is het extra genieten. Ook voor een lunch of borrel ben je hier trouwens aan het juiste adres.

 

TAP ZUID – MAASSTRAAT 70

Tapzuid

Beeld: Tapzuid, door Katja Mali

Hier wordt gepronkt met Amsterdams’ trots! Tap Zuid werkt samen met alle Amtserdamse Brouwerijen. Met een 25 koppige tap is het hier genieten geblazen tot in de vroege uurtjes. De keuken is hierbij ook nog eens open tot sluitingstijd, dus tijdens je bezoek aan Tap Zuid hoeft er zeker geen knorrend maagje op te komen. Nog een extra fijn puntje: de zon schijnt hier tot laat in de avond op het terras!

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

TERUGBLIK: MOMO WAS JARIG EN VIERDE FEEST!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures TERUGBLIK: MOMO WAS JARIG EN VIERDE FEEST! Gepubliceerd op: Alweer tien jaar geleden was daar het moment waarop MOMO neerstreek in Amsterdam - pal naast de...

DE REDACTIE TEST: THE CORNER AMSTERDAM

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures DE REDACTIE TEST: LUNCHEN BIJ THE CORNER AMSTERDAM! Gepubliceerd op: Vorig jaar eindigde eetcafé The Corner Amsterdam op nummer 25 in de Café Top 100...

6 X BURGER HOTSPOTS IN DE PIJP

Zijn burgers stiekem jouw guilty pleasure op een herfstige avond na een lange werkdag? Amsterdam-Zuid is gelukkig heel wat burger-hotspots rijk, waar ze allen één doel voor ogen hebben: het bereiden van de meest lekkere burgers die bestaan uit heerlijke, verse ingrediënten. Want lekker hoeft zeker niet ongezond te zijn. Vandaag zes burger-hotspots in De Pijp, waar ze wel weten hoe ze jouw appetijt naar een heerlijke burger kunnen stillen!

HOTSPOTS: PRET VOOR GROOT EN KLEIN

Vind jij het heerlijk om een dagje erop uit te gaan met de kleine? In Amsterdam-Zuid zijn er genoeg cafétjes en restaurants waar jij heel relaxed van een goede kop koffie en een krantje kunt genieten terwijl de kids zich heerlijk kunnen vermaken. Lekker ontspannen, voor jou én voor je kinderen. Bij deze hotspots gaat dat gegarandeerd lukken!

6 SAPBARS VOOR EEN VITAMINEBOOST

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures 6 SAPBARS VOOR EEN VITAMINE-BOOST Gepubliceerd op: Met de dalende temperaturen daalt ook ons weerstandsniveau vaak mee. Van verkoudheidjes tot een...