Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VIJF SPOTS VOOR HEERLIJKE SPECIAALBIERTJES IN ZUID

Gepubliceerd op: 3 augustus 2018

TAPZUID

Beeld: TAPZUID

Na een week vakantiefoto’s van anderen aankijken is het eindelijk zover: het is weekend! Om zelf ook dat vakantiegevoel te pakken te krijgen hoef je eigenlijk alleen maar naar buiten te lopen. Maar als je dan toch een terrasje gaat pakken is een specialbiertje wel erg lekker ontspannen! Wij zetten vier fijne adresjes voor je op een rij!

 

BAR ALT – STADIONPLEIN 103

Bar Alt

Beeld: Bar Alt

Het concept van Bar Alt draait om fine dining in combinatie met craft bieren van ’s werelds beste brouwers. Met een 20-koppige tapwand is de keuze hier reuze! Of je nu zin hebt om helemaal in de watten te worden gelegd met een heerlijk diner of wilt gaan voor een heerlijke borrel: hier ben je aan het juiste adres!

 

GENT AAN DE SCHINKEL – THEOPHILE DE BOCKSTRAAT 1

Gent aan de Schinkel

Beeld: Gent aan de Schinkel

Ontspannen aan het water met een speciaalbiertje in je hand.. Het kan bij Gent aan de Schinkel! Hier worden 18 flesbieren uit, zoals de naam al doet vermoeden, België geschonken.  Maar ook voor bieren van ’t vat en Amsterdamse klassiekers ben je hier aan het juiste adres!

 

BROUWERIJ TROOST – CORNELIS TROOSTPLEIN 21

Brouwerij Troost

Beeld: Brouwerij Troost

Een witbiertje met zoete aardappelfrietjes? Hier op de redactie wordt al een klein vreugdesprongetje gemaakt! Deze vestiging van Brouwerij Troost is de plek waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe smaken, nieuwe bieren worden ontwikkeld en de bieren met kleine oplages worden produceert. Dichterbij het vuur genieten van je biertje kan dus bijna niet!

 

CAFE BEDIER – SOPHIALAAN 36

Cafe Bedier

Beeld: Café Bedier

Bier en sport combineren? Bij Bedier hoef je geen voetbal- of Formule 1 wedstrijd te missen! Alles wordt hier uitgezonden op groot scherm en onder het genot van een heerlijk biertje is het extra genieten. Ook voor een lunch of borrel ben je hier trouwens aan het juiste adres.

 

TAP ZUID – MAASSTRAAT 70

Tapzuid

Beeld: Tapzuid, door Katja Mali

Hier wordt gepronkt met Amsterdams’ trots! Tap Zuid werkt samen met alle Amtserdamse Brouwerijen. Met een 25 koppige tap is het hier genieten geblazen tot in de vroege uurtjes. De keuken is hierbij ook nog eens open tot sluitingstijd, dus tijdens je bezoek aan Tap Zuid hoeft er zeker geen knorrend maagje op te komen. Nog een extra fijn puntje: de zon schijnt hier tot laat in de avond op het terras!

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

RECENT

verder lezen

DE BESTE CROISSANT VAN AMSTERDAM: UITERAARD IN ZUID

Als er íets ‘fijne zondagochtend met een ontbijtje op bed’ schreeuwt, dan zijn het wel croissantjes! Deze onmisbare lekkernij verovert al jarenlang het mooie Amsterdam, waar ze wel in honderden zaakjes verkrijgbaar is. Tijd voor een ware croissantjestest! Want waar kun je nou terecht voor de állerlekkerste croissant? Culy.nl zocht het uit en wat blijkt: ons prachtige Zuid mag wel twee topzaakjes op haar naam schrijven waar je dit lekkere halvemaantje kunt scoren!

EEN BLAUWE MAANDAG IN AMSTERDAM-ZUID

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures EEN BLAUWE MAANDAG IN AMSTERDAM-ZUID Gepubliceerd op: Het is Blue Monday. ‘I’m blue, daba-di-daba-da’ knalt uit de speakers met en een strakblauwe...