Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VIER TIPS OM JE DROOMHUIS IN TE RICHTEN

Gepubliceerd op: 22 november 2019

Ga je binnenkort verhuizen of juist verbouwen? Inrichten is vaak lastiger dan vooraf gedacht wordt. Wij geven je vier tips om jouw droomhuis in te richten!

 

TIP 1: BEREID JE VOOR

Wanneer je een woning gaat inrichten is het verstandig het nodige voorwerk te verrichten. Ga in woonmagazines op zoek naar jouw droomstijl en bewaar al deze ideeën tot het moment dat je een keuze gaat maken.. Ook via online platformen zoals Pinterest is het mogelijk veel inspiratie op te doen.

 

TIP 2: MAAK DE BENEDENVERDIEPING SFEERVOL 

Een lichtplan is erg belangrijk zodat op de juiste plaatsen verlichting komt te hangen. Wanneer je niet persé lampen boven een ruimte wil hebben, zijn spotjes een goede optie. Wat betreft de rest van de woonkamerinrichting is het verstandig om eerst te beginnen met de basis, dus de grote meubels en dit vervolgens aan te vullen met onder andere leuke accessoires. Zorg ervoor dat de inrichting niet te trendgevoelig wordt, dit is leuk voor de korte termijn maar verwerk met name je eigen sfeer in je woning!

>> Vervolg artikel <<

 

TIP 3: MAAK DE SLAAPKAMER SFEERVOL

In de slaapkamer zijn er veel mogelijkheden. Trek je de stijl van de woonkamer door met versieringen aan de muur? Dat een nachtkastje wordt geadviseerd mag geen verassing zijn, het is immers erg handig om spulletjes op te zetten. Planten in je slaapkamer zijn bijvoorbeeld erg goed voor je nachtrust en creëeren daarnaast veel sfeer.  Om ’s nachts lekker door te kunnen slapen is de juiste raamdecoratie van belang. Goedkope gordijnen met een verduisterende voering zorgen ervoor dat jij ’s nachts door niks of niemand wakker wordt en de volgende dag weer productief bent als vanouds!

 

TIP 4: ONDERSCHAT OOK DE BADKAMER NIET

Ook de badkamer mag niet onderschat worden. Ga je naast een douche ook voor een bad? Wat betreft rambekleding staan PVC-jaloezieen met stip op één. Deze zijn vochtbestendig en zijn daardoor perfect voor in een vochtige ruimte als de badkamer. Mocht je toch naar iets anders op zoek zijn is het een optie plissegordijnen op maat te plaatsen. Het is dan vooral belangrijk dat wanneer je klaar bent in de badkamer, het gordijn helemaal uitschuift zodat hij goed door kan luchten.

 

Veel plezier in je nieuwe droomhuis!

 

 

Tekst & beeld: Veneta.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedeeld

verder lezen

DROOMHUIZEN IN ZUID: SARPHATIPARK

DROOMHUIZEN IN ZUID: SARPHATIPARK

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in Amsterdam-Zuid te koop of te huur staan? No worries, je bent niet de enige!

DROOMHUIZEN IN ZUID: SARPHATIPARK

DROOMHUIZEN IN ZUID: SARPHATIPARK

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in Amsterdam-Zuid te koop of te huur staan? No worries, je bent niet de enige!