Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VERRAS JOUW GELIEFDE MET EEN PRACHTIG VALENTIJNSCADEAU!

Gepubliceerd op: 9 februari 2020

Valentijn GASSAN

Ben je nog op zoek naar een uniek Valentijnscadeau voor jouw geliefde? Dan heeft GASSAN alvast een prachtige collectie van de mooiste juwelen en horloges voor hem en haar samengesteld. De collectie bestaat uit de eigen GASSAN-merken met als hoogtepunt de nieuwe By GiGi Valentijnscollectie! 

 

BY GIGI

By GiGi

By GiGi is de ready-to-wear-collectie van Giselle Bijlsma, de kleindochter van GASSAN directeur Benno Leeser, bestaat uit 14-karaats fijne gouden juwelen waarbij het thema ‘liefde’ de rode draad vormt. De collectie bestaat uit fijne en subtiele items die tegelijkertijd heel sexy en chic zijn. De juwelen hebben een jonge, frisse en speelse, girly uitstraling. Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

 

CHOICES BY DL

Choices DL

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht, heeft GASSAN gekozen voor prachtige warme tinten uit de Choices by DL collectie. De kleur rood trekt de aandacht en wordt geassocieerd met de liefde. Rood is ook de kleur van leven, vitaliteit, energie, kracht en passie. Breid de ‘jewellery wardrobe’ van je geliefde uit met deze prachtige warme  rode kleurstenen.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>>Vervolg artikel<<

 

GUY DAVID

GASSAN Guy David

Ook voor de heren heeft GASSAN een Valentijnscollectie samengesteld uit haar eigen horlogemerken Guy David en GASSAN Watches. Deze bestaat uit unieke klassieke horloges maar ook in het oog springende sportieve horloges. Voor iedere man is bij GASSAN een passend horloge te vinden. Laat je inspireren!

 

WINNEN! THE LOVE & LUCK AFTERNOON TEA

Afternoon tea Waldorf

Bij een online aankoop van een By GiGi juweel, maak je kans op The Love & Luck Afternoon Tea* bij het Waldorf Astoria Amsterdam. Vermeld bij het plaatsen van jouw online aankoop in het opmerkingenveld: ‘Waldorf x GASSAN‘ en wie weet ga jij met jouw geliefde naar één van de meest liefdevolle Afternoon Teas van Nederland!

*Deze Love & Luck Afternoon Tea is te reserveren tussen 10 februari en 31 maart 2020. Deze actie loopt tot en met 14 februari. GASSAN maakt de gelukkige winnaar bekend op Valentijnsdag via e-mail.

 

Tekst & beeld: GASSAN Diamonds

Gedeeld

verder lezen