Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VEILIG JOUW MEDICATIE IN HUIS VIA DE APP!

Gepubliceerd op: 8 mei 2020

Zuidas Apotheek

Is jouw medicatie op of ben je net aan jouw laatste strip begonnen? Met de MedicatieThuis app haal je eenvoudig jouw herhalingsrecept in huis. Download de app, scan je huidige medicatie en binnen 24 uur leveren de fietskoeriers van de Zuidas apotheek je medicatie aan huis. Voor de veiligheid vindt er voorafgaand aan de levering altijd telefonisch afstemming over de medicatie en bezorging plaats.       

 

 

ZORG AAN HUIS

Ingegeven door de coronacrisis is het idee voor de applicatie op mobiel ontstaan. Het virus zal lange tijd bij ons blijven en daarom dienen er gepaste oplossingen te komen. Met deze nieuwe service kunnen apothekers van de Zuidas Apotheek hun zorg ook op afstand uitvoeren en medicatie kosteloos aan huis bezorgen. Juist de mensen die chronisch medicatie gebruiken zijn kwetsbaar voor het virus en dankzij deze service hoeven zij nu niet onnodig naar de apotheek toe te gaan. De Zuidas Apotheek wil deze service ook na de crisis aan blijven bieden. Aan de patiënten de keuze of zij de medicatie thuisbezorgd willen krijgen of dat ze het komen afhalen in de apotheek.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

MEDICATIETHUIS OOK JOUW (MOBIELE) APOTHEEK

Mocht je medicatie nodig hebben, dan is het goed om te weten dat het MedicatieThuis team van de Zuidas Apotheek voor je klaar staat. Sta je bij een andere apotheek ingeschreven? Geen probleem, je kunt van de dienstverlening van meerdere apotheken gebruikmaken. In lijn met de wet- en regelgeving mogen apotheken, met jouw toestemming, onderling gegevens uitwisselen. Op die manier kan ook jij eenvoudig gebruikmaken van de MedicatieThuis service..

Download de MedicatieThuis app gratis via de Apple App Store of Google Play Store.

 

Gedeeld

verder lezen