VACATURE: BARTENDER BIJ RESTAURANT WILS

Gepubliceerd op: 24 oktober 2019

Hey drankjes koning(in)! Kom werken bij een nieuw high-end restaurant met het signatuur van topchef Joris Bijdendijk. Bij restaurant Wils kies je voor vrijheid, uitzicht op het Olympisch stadion en een enthousiast, gedreven team. Bartender ervaring, service en een glimlach zijn de smaken die jij toevoegt.

 

Waarom werken bij een vrijetijdslocatie?

 • Flexibele werktijden en wisselende diensten; onze locaties zijn doordeweeks, in de avond en in het weekend geopend.
 • Bij veel vrijetijdslocaties kun je bij mooi weer ook buiten werken.
 • Werken in een levendige omgeving met dagjesmensen, toeristen, gezinnen, cultuurliefhebbers etc.
 • De dag van de gasten compleet maken met jouw glimlach en een tiptop service.
 • Genoeg groei- en overstapmogelijkheden met 350+ horecalocaties.

 

Jouw pakket bij Wils

Jij wilt graag werk dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Ontdek Wils! Dit is het pakket dat we jou bij Restaurant Wils te bieden hebben:

 • Een dynamische functie voor 38 uur per week. Wils is geopend van woensdag t/m zondag middag en maandag avond.
 • Een nieuw geopend horecaconcept (oktober 2019), onder het dak van Move Amsterdam en met uitzicht op het Olympisch stadion!
 • Werken in een high end restaurant, waar jouw gastvrijheid echt een toegevoegde waarde is
 • Een toffe functie met ruimte voor eigen inbreng!
 • Jouw team bestaat uit ervaren en enthousiaste medewerkers met een passie voor horeca in het hogere segment.

Jouw functie

Jouw bar
Het visitekaartje van onze bar. Dat ben jij. Of het nu gaat om het klaarmaken van verschillende koffies, het tappen van een biertje of misschien wel het shaken van een sprankelende cocktail, jij draait er je hand niet voor om. Als barman/-vrouw straal je uit dat je alles onder controle hebt. Ook als je collega’s je op sommige momenten bombarderen met bestellingen. Jouw bar ziet er altijd netjes en uitnodigend uit. Ook grijp je zelden mis, want jouw voorraad en (koel)kasten zijn altijd op orde.

Jouw touch
Wij geloven erin dat jij een belangrijke factor bent in de horecabeleving van onze gasten. Met jouw persoonlijke touch maak je het verschil. Dus kom maar op met dat stapje extra en je creatieve ideeën! Een zwangere dame blij maken met een virgin cocktail? Het gezellig maken voor de gast die alleen aan je bar zit? Let’s go. Voor jou geen probleem.

 

Jouw locatie
Fire! Daar draait het om bij dit nieuw te openen restaurant. Bij Wils kom je voor een all-in beleving, waarin je van het begin tot het eind wordt verrast. Wils maakt gebruik van een open vuur en past dit toe op alle ingrediënten van groente tot vis en van kaas tot dessert.

Restaurant Wils wordt in oktober geopend in Move, aan het Stadionplein en direct naast het Olympisch Stadion. In Move kan men een totaalbeleving verwachten op het gebied van nieuwe mobiliteit. Ontdek naast Restaurant Wils ook het healthy en all-day restaurant Madame Cyclette, een experience center, een bike experience store Ride Out, een event center, het hoofdkantoor van Pon en een mobility hub. Meer weten? Kijk op de website van Move Amsterdam.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

Jouw samenstelling

 • Je hebt een afgeronde opleiding op Mbo-niveau. Daarnaast heb jij enige ervaring als bartender en weet jij hoe je de beste cocktails moet maken.
 • Je bent 38 uur per week beschikbaar en vindt het niet erg om in de avonden en in het weekend te werken.
 • Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal uitstekend.
 • Jij straalt enthousiasme uit, jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.
 • Je woont in (omgeving) Amsterdam.

 

Jouw sollicitatie

De horeca van Vermaat brengt je verder! Jouw sollicitatie zien we dan ook graag tegemoet via het sollicitatieformulier onder deze vacature. Zijn wij enthousiast over je cv en motivatie? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de General Manager.

 

Jouw werkgever

Vermaat is een grote horecawerkgever met meer dan 330+ locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op JOUW manier. Sluit je aan bij een club van ruim 3.500 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

SOLLICITEREN

Solliciteren doe je via de website van Vermaat. Volg deze link om de sollicitatie te bekijken! 

Gedeeld

Locatie:
Amsterdam

Opleidingsniveau:
MBO

Aantal uren per week:
38

verder lezen