UITGELICHT: ROELOF HARTSTRAAT

Gepubliceerd op: 14 september 2018

ROELOF HARTSTRAAT

Roelof Hartstraat

Beeld: Bijleveld Makelaardij

In Zuid, tussen het Roelof Hartplein en de Hobbemakade bevindt zich de Roelof Hartstraat. Of je nu op zoek bent naar een fijne gezichtsbehandeling of een nieuw maatpak, deze gezellige straat biedt het je! Dit keer lichten we weer een aantal fijne zaken in deze straat uit.

 

THE COLLEGE HOTEL –  ROELOF HARTSTRAAT 1

The College Hotel

Beeld: The College Hotel

Voor een gezellige borrel, een goed diner of een fijne overnachting kun je terecht bij The College Hotel. Het leuke aan dit 19e-eeuwse gebouw is dat het in 1895 als school in gebruik werd genomen. Op de dag van vandaag is de educatieve kant steeds aanwezig; het uitvoerend personeel bestaat namelijk uit studenten van diverse hotelscholen die worden aangestuurd en opgeleid door ervaren mensen uit het horecavak.

 

PAKKEND – ROELOEF HARTSTRAAT 5

Pakkend

Beeld: Pakkend

Op zoek naar een modern en goed vallend en maatpak? Bij Pakkend aan de Roelof Hartstraat helpen ze je graag bij jouw zoektocht. In een ontspannen sfeer kun je hier terecht voor maatpakken en op maat gemaakte jassen en shirts. Heb je direct iets moois nodig? Ook voor casual items of ready-to-wear pakken ben je heir aan het juiste adres!

 

 

DE BAKKERSWINKEL – ROELOF HARTSTRAAT 68

De Bakkerswinkel Roelof Hartstraat

Beeld: De Bakkerswinkel Zuid

Menig zoetekauw zal er moeite mee hebben om niet naar binnen te lopen, wanneer deze voorbij de etalage van De Bakkerswinkel loopt. Al het lekkers nodigt uit om de knusse en lichte lunchroom binnen te lopen voor een snelle kop koffie of een gezellige lunch met een vriend of vriendin. Van huisgemaakte jammetjes, scones, croissantjes tot brood in allerlei soorten, je loopt er niet met lege handen weg!

 

MANMAN – ROELOF HARTSTRAAT 13 HS

manMAN

Beeld: manMAN

De huid van de man is anders dan die van een vrouw. Dat is inmiddels algemeen bekend. Vele salons bieden daarom naast de reguliere behandelingen ook behandelingen aan die specifiek op de mannenhuid is gericht. ManMAN richt zich echter volledig op de moderne man. Dit vertaalt zich door in zowel de behandelingswijze als de uitstraling van de salon zelf.

 

 

SOTTO – ROELOEF HARTSTRAAT 27

SOTTO pizza

Beeld: SOTTO

Échte pizza komt uit Napels. Om die reden zijn ze bij SOTTO in de leer geweest bij de bewakers van de Napolitaanse pizza: De Associazione Verace Pizza Napoletana (VPN) om kennis op te doen en in de omgeving het vak af te kijken van de pizza-meesters. Elke pizza wordt met de hand gemaakt met de door jouw gewenste ingrediënten. Hierdoor is jouw pizza gegarandeerd vers!

 

MONIQUE GOTTMER – ROELOF HARTSTRAAT 10

Monique Gottmer

Beeld: Monique Gottmer

Al ruim 30 jaar is de schoonheidssalon van Monique Gottmer een begrip in Amsterdam Zuid. Naast een ruim aanbod aan gezichtsbehandelingen en verzorgingsproducten kunnen zowel mannen als vrouwen ook bij M G Beauty terecht voor adviezen over afvallen en het aanmeten van een gezonde leefstijl.

 

ROC ELEMENTS – ROELOF HARTSTRAAT 6-8

ROC Elements Roelof Hartstraat

Beeld: ROC Elements

Uiteten gaan hoeft helemaal niet duur te zijn! Bij ROC Elements kun je vanaf slechts €15 aanschuiven voor maar liefst drie gangen van het maandelijks wisselende keuzemenu. Het lesrestaurant van de hotelschool heeft zowel een lunch- als een dinerkaart. De bediening en het keukenpersoneel bestaat volledig uit studenten van de Middelbare Hotelschool (ROCvA).

 

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

DIT IS ER TE DOEN IN DE MAAND FEBRUARI

DIT IS ER TE DOEN IN DE MAAND FEBRUARI

Weten wat er reilt en zeilt bij jou in de buurt? Wij hebben alle highlights van de maand februari voor je op een rijtje gezet: van Negenmaandenbeurs tot de familiedagen in het Van Gogh Museum. Ook deze maand is er weer van alles te doen en beleven in jouw favoriete...

DIT ZIJN DE NIEUWSTE HOTSPOTS IN ZUID

DIT ZIJN DE NIEUWSTE HOTSPOTS IN ZUID

Iedere week openen er wel winkels, restaurants en cafés in ons mooie stadsdeel! Bezoek jij graag nieuwe hotspots? Elke maand updaten wij dit lijstje met de nieuwste plekken in Zuid, die stuk voor stuk een bezoekje waard zijn. Lees hieronder alles wat er deze maand is...

DIT IS ER TE DOEN TIJDENS DE MASTERCARD HOTELNACHT 2023

DIT IS ER TE DOEN TIJDENS DE MASTERCARD HOTELNACHT 2023

Heb jij al een Mastercard Hotelnacht ticket weten te bemachtigen? Want deze mini-vakantie in eigen stad wil je echt niet missen! Op 14 en 15 januari openen verschillende Amsterdamse hotels hun deuren voor locals en organiseren zij de allerleukste feestjes en...

DIT IS ER TE DOEN IN DE MAAND JANUARI!

DIT IS ER TE DOEN IN DE MAAND JANUARI!

Weten wat er reilt en zeilt bij jou in de buurt? Wij hebben alle highlights van de maand januari voor je op een rijtje gezet: van Hotelnacht en de leukste tentoonstellingen tot een bosje tulpen plukken op het Museumplein. HORECAVA 9 T/M 12 JANUARI - RAI AMSTERDAM...

7X INSTAGRAMMABLE HERFSTSPOTS VOOR JOUW ULTIEME FOTO

7X INSTAGRAMMABLE HERFSTSPOTS VOOR JOUW ULTIEME FOTO

7X INSTAGRAMMABLE HERFSTSPOTS VOOR JOUW ULTIEME FOTO Gepubliceerd op: Het herfstseizoen is in volle gang. Niet alleen de kleuren van de bladeren veranderen, maar ook die van onze Insta-feed! De charme van het najaar levert de mooiste plaatjes op, al...