Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

UITGELICHT: EERSTE JAN STEENSTRAAT

Gepubliceerd op: 15 mei 2021

Midden in de bruisende Pijp vind je de Eerste Jan Steenstraat! Het is een rustige straat waar je fijn kunt wonen, maar waar je ook lekker een hapje kunt eten of er op uit kunt gaan voor een kopje koffie. Vandaag nemen wij jou mee op avontuur door de Eerste Jan Steenstraat!

 

NINOUR – EERSTE JAN STEENSTRAAT 109

Ninour

Beeld: Ninour

Ninour organiseert de tofste events en private dinings! Deze cateraar maakt iedere event voor jou nóg specialer met de heerlijke hapjes en gerechten. Het kan een event zijn op (eigen) locatie of bij hen in de eventspace, zij brengen werkelijk waar ieder thema tot leven!

 

BURO – EERSTE JAN STEENSTRAAT 72-74

Buro

Beeld: Buro

Ben jij het thuiswerken zat? Bij Buro huur je al voor 4 euro per uur een spot om even lekker ontspannen in een andere ruimte te werken of socializen. Je hebt dus niet te maken met dure lidmaatschappen waar je meteen aan vast zit, je kiest je favoriete spot en betaalt alleen voor de tijd die je gebruikt! Ben je toevallig in de buurt dan kun er je ook een heerlijke coffee to go bestellen!

 

INDIANAWEG – EERSTE JAN STEENSTRAAT 81

Indianaweg

Beeld: Indianaweg

Indianaweg zit op maar liefst twee plekken in Amsterdam! De vestiging in Zuid zit aan de Eerste Jan Steenstraat. Het hippe Indianaweg is opgericht door twee zussen met een ‘lichte’ verzameltic. En dát is terug te zien in het bijzondere assortiment! Je vindt er een geweldige collectie aan vintage en nieuw. Kleding, meubeltjes, planten en cosmetica: net een mini warenhuis! Enthousiast geworden? Bekijk het assortiment op de website.

 

 

MANA MANA – EERSTE JAN STEENSTRAAT 85

Mana Mana

Beeld: Mana Mana

Man man, wat heb je bij deze spot in De Pijp waanzinnig lekker eten! Dit piepkleine restaurantje zit volgepropt met heerlijkheden. Je kunt naar eigen wens bestellen of kiezen voor een verrassingsmenu, waarbij je de hele avond wordt overladen met heerlijk eten. Mana Mana biedt de perfecte mogelijkheid om uit te proberen van de vegetarische, Israëlische kaart in een mega-gezellige sfeer.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel <<

 

BELLA BEAUTIQUE – EERSTE JAN STEENSTRAAT 131

Bella Beautique

Beeld: Bella Beautique

Bij Bella Beautique ben je voor elke coupe aan het juiste adres! Deze beauty salon heeft zich nog maar 2 maandjes in de Eerste Jan Steenstraat gevestigd maar is nu al een groot succes. De allround hairstylist Isabella, met jarenlange ervaring bij diverse salons weet van elk kapsel iets moois te maken! Voor persoonlijk advies en een prachtig resultaat ben je bij Isabella in goede handen.

 

COOP AMSTERDAM – EERSTE JAN STEENSTRAAT 53

Gezellige buurtsuper in de Jan Steenstraat! De straat zou natuurlijk niet compleet zijn zónder een fijne supermarkt. De Coop aan Eerste Jan Steenstraat heeft een ruim assortiment en verder zijn er bij dit filiaal ook bloemen te koop! Ervaar zelf alle lekkere, verse en gezonde producten van de Coop!

 

ARTIST – TWEEDE JAN STEENSTRAAT 1

Artist

Beeld: Artist

Bij restaurant Artist maak je een reis naar het Midden-Oosten! De Libanese gerechten met rijke smaken en authentieke recepten maken deze plek een paradijs voor de fijnproevers onder ons. De verschillende mezze en vleesgerechten zijn hier de favorieten van de vaste klanten!

 

Tekst: Melda Kanatlarli

Gedeeld

verder lezen