Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

TIME TO MAKE YOUR MOVE: BUMBLE X TASSIE WANDELTOCHT

Gepubliceerd op: 7 juni 2021

Beeld: Bumble x Tassie by SPICE PR

Single and ready to mingle? Zomer 2021 wordt hot op het gebied van daten, want datingapp Bumble is een samenwerking aangegaan met Tassie! De Bumble x Tassie-wandeltocht vindt plaats van donderdag 10 tot zondag 13 juni en biedt jou en je date een zelf-geleide wandeltocht die jullie enkele verborgen juweeltjes van de stad Amsterdam laat zien!

 

De bijzondere datingapp Bumble, die vrouwen de eerste stap laat zetten, maakte bekend dat wandelen ook post-lockdown een geliefde activiteit is gebleven onder de date-activiteiten! Naar verwachting zal deze trend ook blijven want 1 op de 3 kiest voor een actieve date na de lockdown. Het initiatief met wandeltocht Tassie is dan ook ideaal nu we de zomer ingaan, omdat we eindelijk weer meer controle over onze dating life nemen!

 

De wandeltour vormt een unieke en spannende activiteit aan mensen voor langverwachte first dates. Want door deze wandeling leren dates niet alleen de stad, maar ook elkaar beter kennen! De female first dating app en Tassie hebben allebei het doel om mensen te verbinden en de ruimte te geven om lekker zichzelf te zijn. Tijdens zo’n wandeling, die speciaal gemaakt is voor de liefde, skip je standaard dating-app gesprekken over werken en wonen en kun je meer diepgang bereiken door de interactieve date!

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie << 

>>  Vervolg artikel << 

 

Bumble x Tassie by SPICE PR

Beeld: Bumble x Tassie by SPICE PR

Op Donderdag, 10 juni, start de tour op de bruisende Bumble pop-up locatie bij Coffeeconcepts aan de Jacob Obrechtstraat 5 in Zuid! Hier haal je je Bumble x Tassie-wandeltocht en take away koffie terwijl je vervolgens het nabijgelegen Vondelpark in wandelt om je date te beginnen! De wandeltocht date zorgt voor goede verhalen, leuke weetjes, spelletjes en opdrachten tijdens je stadswandeling. In deze twee uur durende tour kom je langs De Stedemaagd, het standbeeld van Beatrijs Smulders – de beroemdste verloskundige van Nederland – en de romantische Rozentuin in het Vondelpark. Uiteraard kun je ook lekker blijven hangen en gaan lunchen of een borreltje doen in het Vondelpark bij Proeflokaal ‘t Blauwe Theehuisje, De Vondeltuin of Groot Melkhuis! Zo heb je niet alleen een leuk idee voor je aanstaande date, maar leer je ook op een creatieve manier je date én je stad kennen!

 

Wil jij graag deelnemen aan de Bumble x Tassie-wandeltocht? Dan kun je je aanmelden via de app van Bumble! Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze ideale eerste date dus ladies, hurry up! Wie weet loop jij straks het meest romantisch ommetje met jouw toekomstige liefde!

 

 

Tekst: Melda Kanatlarli

Gedeeld

verder lezen