Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

TIENDE EDITIE ZUIDAS RUN! BEN JIJ ER OOK BIJ?

‘FROM SUIT TO SHIRT’

Gepubliceerd op: 13 augustus 2018

Zuidas Run

Beeld: Zuidas Run

Ben je dol op hardloopwedstrijden en spreken sensationele run-locaties je aan? Schrijf je dan in voor de jubileumeditie van de Zuidas Run op 28 september! Tijdens deze unieke hardloopwedstrijd worden maatpakken letterlijk ingeruild voor hardloopshirts. Het thema voor deze jubileumeditie is hierom niet voor niets: ‘From Suit to Shirt’. Wij van ZUID.nl zijn met trots official supplier & friend van dit mooie evenement!

 

DEELNEMERS

De Zuidas nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de Zuidas Run. Zo kun je je inschrijven als bedrijventeam dat gevestigd is óp of buiten de Zuidas, maar ook als bewoner! Alles voor een gezonde en fitte Zuidas. De afstanden waaruit je kunt kiezen zijn 5 of 10 kilometer. Perfect dus om je collega of maatje uit te dagen voor een run door een iconisch stukje Amsterdam.

Zuidas Run

Beeld: Zuidas Run

 

HET PROGRAMMA

Het ‘Running Festival’ gaat vrijdagmiddag 28 september vanaf 17 uur van start. Vanaf dan is iedereen welkom om op het Gustav Mahlerplein te eten bij het ‘Running Buffet’ en te luisteren naar motiverende sprekers die je klaarstomen voor de Zuidas Run. Hierna zal om 19 uur de gezamenlijke warming-up beginnen en om 19:30 uur zal het startschot voor beide afstanden klinken.

Zowel de start als de finish zijn op het Gustav Mahlerplein, dus dit is de place to be voor mooie beelden! Nadat de deelnemers de finish bereikt hebben begint de ‘Cooling Downtown Afterparty’ die tot 23 uur doorgaat. Een avond vol vermaak dus!

 

Zuidas Run

Beeld: Zuidas Run

 

INSCHRIJVEN

De inschrijving voor de Zuidas Run 2018 is geopend! Schrijf je HIER in als businessteam of als individuele deelnemer zodat ook jij mee kunt rennen tussen de prachtige torens van de Zuidas.

Wil je meer weten over de Zuidas Run? Ga voor alle informatie naar www.zuidasrun.nl.

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

Als werkende moeder van twee dochters weet Renée Vervoorn, oprichtster en co-owner van PLTS, als geen ander hoe makkelijk een workout er tijdens de hectiek van het dagelijks leven erbij inschiet. Wanneer je dan eindelijk tijd hebt om te sporten, is het wel zo fijn als...

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

You want to sweat out your sins? Kom dan naar Sin City Boxing! Deze high-end boutique studio aan de Rijnstraat richt zich op het aanbieden van de beste workout ervaring op het gebied van boksen en kickboksen. In de luxe boutique studio kun je indivudeel met een personal trainer of in groepsverband aan de slag. Ook vind je er een heuse merchandise cor- ner waar jij een complete Sin City-outfit scoort om je sportieve ervaring compleet te maken.

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

De Nederlandse Obesitas Kliniek is een gevestigde naam in de strijd tegen overgewicht. Dat de mogelijkheden en begeleiding vanuit de kliniek een ware kick-start kunnen vormen in de strijd tegen overtollige kilo’s, ondervond ook free- lance business analist Moniek. Bij haar werd recentelijk een maagballon geplaatst.

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN Gepubliceerd op: Afgelopen vrijdag vond de tiende editie van de Zuidas Run plaats. Heb je om de een of andere reden dit moeten missen of wil je gewoon nog even nagenieten van dit sportieve spektakel, bij...