Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

STERK EN ZEN BIJ DEZE YOGA EN PILATES SPOTS

Gepubliceerd op: 22 augustus 2018

Ben jij ook zo dol op yoga en pilates? Heerlijk vinden wij het om te sterker te worden en tegelijkertijd je hoofd leeg te maken op een manier dat je helemaal zen bent. In Zuid zijn genoeg studio’s waarvoor je hier helemaal aan het juiste adres bent. Wij lichten er een aantal voor je uit!

 

HOTFLOW YOGA – KONINGINNEWEG 221 & AMSTELKADE 107A

Hotflow Yoga

Beeld: Hotflow Yoga

Doet de infraroodcabine jou ook zoveel goed? Bij Hotflow Yoga combineer je deze straling met yoga. Extra goed voor de gewrichten dus! De warmte zorgt er daarnaast voor dat je dieper in de houdingen kunt komen. Dit houdt de spieren soepel en voorkomt blessures. Je traint hier in kleine groepen en daardoor is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Met een ruim aanbod aan yogastijlen is hier zeker een passende optie voor jou. Heerlijk!

 

PLTS – STADIONPLEIN 106

PLTS

Beeld: PLTS, Marinke Davelaar photography

Yesss! Sinds dezes week is PLTS aan het Stadionplein open! Hier moet je wezen voor high-intensity full body work-outs. Je kunt kiezen uit twee work-outs: Reformer Pilates of de BARRE class. Beiden lessen duren 50 minuten en vullen elkaar perfect aan. Het is hier zweten geblazen maar je kunt altijd meedoen, ongeacht je leeftijd of conditie. Durf jij het aan?

 

STUDIO 191 – LUTMASTRAAT 191

Studio 191

Beeld: Studio 191

Bij Studio 191 kun je terecht voor yoga, pilates en barre. Gegarandeerd sterker worden dus! Heb jij al eens surf yoga of deephouse yoga gedaan? Of gaat je voorkeur uit naar power pilates? Hier wordt tussen 7 uur in de ochtend en 21 uur in de avond bijna ieder uur minimaal één les aangeboden. Te weinig opties zijn vanaf nu dus zeker geen reden meer om niet naar de gym te gaan 😉

 

YAGOY –  KAREL DU JARDINSTRAAT 33

Yagoy

Beeld: Yagoy

In september opent de derde vestiging van Yagoy en dat zegt eigenlijk al genoeg: dit is een topplek! Je kunt hier terecht voor tal van yogastijlen. Dus of je nu wilt zweten of alleen wilt mediteren, hier is altijd een juiste les voor jou. Er worden hier ook speciale yin yoga & vinyasa teacher trainingen gegeven, superleuk dus voor als dit is wat jij wilt gaan doen. Check de site en facebookpagina voor de speciale aanbieding: 10 lessen voor 50 euro.

 

YOGASPOT – LAAN VAN DER HESPERIDEN 142

Yogaspot

Beeld: Yogaspot

Als je ergens aan het juiste adres bent om zen de deur uit te lopen dan is het hier wel! Yogaspot biedt yoga, pilates, massages en heuse retreats aan. Naast zes verschillende yogastijlen wordt hier ook ‘senioren/55+ yoga’ en ‘zwangerschapsyoga’ gegeven. Ook is het mogelijk om bedrijfsyoga op locatie te boeken. Hoe leuk om dit als wekelijkse sessie of als uitje te doen met je collega’s?!

 

Welke spot is jouw favoriet?

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

Als werkende moeder van twee dochters weet Renée Vervoorn, oprichtster en co-owner van PLTS, als geen ander hoe makkelijk een workout er tijdens de hectiek van het dagelijks leven erbij inschiet. Wanneer je dan eindelijk tijd hebt om te sporten, is het wel zo fijn als...

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

You want to sweat out your sins? Kom dan naar Sin City Boxing! Deze high-end boutique studio aan de Rijnstraat richt zich op het aanbieden van de beste workout ervaring op het gebied van boksen en kickboksen. In de luxe boutique studio kun je indivudeel met een personal trainer of in groepsverband aan de slag. Ook vind je er een heuse merchandise cor- ner waar jij een complete Sin City-outfit scoort om je sportieve ervaring compleet te maken.

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

De Nederlandse Obesitas Kliniek is een gevestigde naam in de strijd tegen overgewicht. Dat de mogelijkheden en begeleiding vanuit de kliniek een ware kick-start kunnen vormen in de strijd tegen overtollige kilo’s, ondervond ook free- lance business analist Moniek. Bij haar werd recentelijk een maagballon geplaatst.

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN Gepubliceerd op: Afgelopen vrijdag vond de tiende editie van de Zuidas Run plaats. Heb je om de een of andere reden dit moeten missen of wil je gewoon nog even nagenieten van dit sportieve spektakel, bij...