6X SERIES OM TE BINGEWATCHEN DEZE WINTER

door | dec 12, 2022

Brrr! Het winterseizoen is nu echt begonnen: koude dagen en donkere avonden. De perfecte tijd om thuis lekker te cocoonen. Languit op de bank met een warm drankje, lekkere snacks en een goede serie. Maar wat ga je dan kijken? Heb jij inmiddels ook al heel Netflix, Videoland en HBO uitgekeken? Geen zorgen! Wij hebben een lijstje gemaakt met nieuwe series om deze winter te bingewatchen. Enjoy!

 

REAL HOUSEWIVES OF AMSTERDAM 

Videoland 

Enorme huizen, luxe bolides, designerkleding en droomtrips! Internationaal kent het format al meerdere edities waaronder Beverly Hills, Atlanta en Orange County, en kunnen we nu ook eindelijk genieten van de Amsterdamse glitter en glamour! Housewives Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky nemen je mee in hun extravagante leven. Maakt geld nu echt zo gelukkig?

REAL HOUSEWIVES OF AMS
judas

JUDAS ll 

Videoland

Eindelijk een nieuwe reeks van Judas! Dit keer gebaseerd op het tweede boek van Astrid Holleeder: Dagboek van een getuige. Een heel nieuw verhaal, over het proces tegen Willem Holleeder. Je wordt meegenomen in de emotionele rit van de zussen die hun leven niet zeker zijn, ondanks dat hun broer achter de tralies zit. Ondanks dat de uitkomst van het proces al bekend is, blijft het een spannend en fascinerend verhaal. 

 

Parels van Amsterdam

Prime Video 

Ajax. De meest succesvolle club van ons land en een grote trots van menig Amsterdam-bewoner. Superenthousiast werden wij toen we hoorden dat er een documentaire komt: Parels van Amsterdam.  Hierin krijg je een uniek kijkje in de carrière van drie van de grootste talenten van de Amsterdamse club: Devyne Rensch, Ryan Gravenberch en Jurriën Timber. We zien hoe zij doorstromen vanuit de jeugd naar het eerste en hoe hun leven eruit ziet buiten het veld! 

ISOLA DI BEAU 

Videoland 

Beau van Erven Dorens ontvang iedere week bijzondere gasten op het eiland Sardinië. Terwijl ze het prachtige Italiaanse eiland verkennen, komen de mooiste openhartige gesprekken aan bod. Ook verschillende Zuid-bewoners landen op het zonnige eiland: van Matthijs de Ligt en Monica Geuze tot Martijn Krabbe en nog veel meer andere bn’rs!

 

GOUD ZUID 

SBS 6

Shoppen in de P.C., personal training in het Vondelpark en lunchen bij chique restaurants. Zes vrouwen zijn te zien  in de nieuwe realityserie Goud Zuid. Ze runnen eigen ondernemingen en genieten volop van het leven in Zuid. We zijn natuurlijk extra excited voor een serie over ons eigen stadsdeel! 

George W.P.A.
ruud gullit

RUUD GULLIT EN DE MYSTERIES VAN HET OUDE EGYPTE

PRIME VIDEO 

Iedereen kent Ruud Gullit, maar wist je ook dat hij een fascinatie heeft voor de oude cultuur? In ‘Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte’, zet Gullit voor het eerst voet in het land waar hij al zo lang van gedroomd heeft. Hij gaat op zoek naar antwoorden, ontmoet nieuwe vrienden en leert wetenschappers kennen. Leer een andere kant kennen van Ruud en ontdek de mysteries van een prachtig land.