Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

PRACHTIGE AANMEERPLEKKEN IN ZUID

HAAL ALLES UIT JE VAARDAG

Gepubliceerd: 16 juni 2018 16:16

Betekent de zomer voor jou: hele dagen uitwaaien op je eigen bootje, varend door de grachten van Zuid? Dan hebben we goed nieuws voor je! In dit artikel lichten we de fijnste aanmeerplekken uit. Hier kun je meteen terecht voor een verfrissend biertje, lekker hapje of gewoon een stukje ontspanning in het bruisende Amsterdam-Zuid.  

 

OP WEG NAAR OUDERKERK

Beeld: Amstel Boathouse

Ben je van plan om tussen je boottochtje door even wat mee te pikken van de drukte in de stad, dan is Amstel Boathouse in de Rivierenbuurt de perfécte plek om aan te meren. Gelegen aan een prachtig stekje aan de Amstel, bieden ze hier allerlei lekkers als lunch, borrel of diner. Mocht je daarna nog een stadswandeling willen maken, dan is daar alle mogelijkheid toe!

 

INFORMELE AMBIANCE, HOOGWAARDIGE SERVICE

Beeld: Serre Hotel Okura

Je vaart met je boot in hartje Oud-Zuid en dan is daar… Serre! Dit restaurant bevindt zich in het Okura Hotel, dus over de kwaliteit hoeven we eigenlijk niets meer te zeggen. Wat is het toch lekker smuller hier! Je kunt hier heerlijk aan het water lunchen, dineren of genieten van een lekker wijntje.

 

ADEMBENEMEND UITZICHT

Beeld: Het Bosch

Na een lange vaardag in het lekkere zonnetje, ben je vast toe aan een ontspannende namiddag op een ware droomlocatie. Bij Het Bosch verblijf je, met zicht op de vernieuwde jachthaven, aan de Nieuwe Meer. Strijk neer op een van de loungebanken en laat je verwennen met de lekkerste gerechten, voordat je de grachten weer op (of in) duikt!

 

STRANDDAG IN AMSTERDAM-ZUID

Beeld: Strandzuid

Zou je het liefst met je boot via de grachten naar het strand varen? Dan hoef je Amsterdam-Zuid helemaal niet uit! Bij STRANDzuid wordt namelijk alles aangeboden waar je op een ‘normale’ stranddag ook behoefte aan hebt. Van zonnen op een strandbedje tot koele speciaalbiertjes drinken of een potje beachvolleyballen. Meer je boot aan de lange steiger aan, en haal alles uit je zomerdag.

 

Tekst: Lisa Kroesen & La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen