Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

PASEN VIEREN IN ZUID: DE OPTIES OP EEN (R)EITJE

Gepubliceerd op: 10 april 2019

Het is alweer bijna Pasen! Tijd om alvast eieren in te slaan en na te denken over de allerbeste verstopplekken en heerlijke brunchrecepten… Spendeer jij Pasen dit jaar liever buiten de deur? Dat kan natuurlijk! Deze zaakjes in Zuid zullen er tijdens de Paasdagen alles aan doen om jou en je familie een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

OKURA’S BEFAAMDE PAASBRUNCH – HOTEL OKURA, FERDINAND BOLSTRAAT 333

Beeld: Hotel Okura Amsterdam

Op zondag 21 april tussen 12.00 en 16.00 uur pakken de chefs van Okura groots uit met een uitgebreid paasbuffet in de Grand Ballroom. Wat schep jij op je bord? Rivierkreeftensoep, geroosterde kingfish, Umami oester, in de oven gegaard lam, gegrilde zalm, geroosterde dorade en als toetje een greep uit de huisgemaakte paasselectie van de eigen patisserie-afdeling of toch een wortel-ananascake? Geniet van een verrukkelijke dag met vrienden en familie en reserveer snel jouw tafel!

 

CULINAIR HOOGSTANDJE – IZAKAYA, ALBERT CUYPSTRAAT 2-6

Middenin De Pijp vind je de extravagante en tijdloze keuken van IZAKAYA. De meest culinaire Aziatische klassiekers zoals de Crispy Rice met Tuna Tartar, Yellow Tail sashimi en Wagyu & Foie Gras Gyoza sieren het menu en zorgen ervoor dat jouw Paasbrunch van hoogwaardige allure is. Om het feestmaal vrolijk af te sluiten, is er een speciaal paasdessert gecreëerd: de Sake Explosion van witte chocolade, groene thee en exotische fruitsoorten. Op maandag 22 april is de keuken speciaal voor de gelegenheid geopend tot 16.00 uur! 

 

 

TUTTI A TAVOLA – ROBERTO’S AMSTERDAM –  APOLLOLAAN 138

Roberto's Amsterdam

Beeld: Roberto’s Amsterdam

Tutti a Tavola is de naam van de welbekende Italiaanse familiebrunch bij Roberto’s. Inmiddels is deze Italiaanse traditie al volledig geïntegreerd in ons Amsterdam-Zuid, dus mag hij ook op Paaszondag niet ontbreken. De bekende klassiekers uit de Italiaanse keuken komen uiteraard voorbij, met daarbij live muziek en heus bezoek van de paashaas! 

 

EASTER FLOWER POT – MOMO, HOBBEMASTRAAT 1

MOMO Restaurant

Beeld: MOMO Restaurant, Bar & Lounge

MOMO Restaurant, Bar & Lounge is een ideale plek om de komende Paasdagen door te brengen. Dit jaar heeft MOMO tijdens Pasen iets speciaals voor je in petto, namelijk een speciaal paas-dessert dat je met iedereen kan delen! Deze Limited Edition Easter Flower Pot is van 18 t/m 22 april verkrijgbaar en is compleet gemaakt van onze favoriete Paas-zoetigheid: chocolade! Om je vingers bij af te likken!

 

VOOR DE KLEINTJES: PAASEIEREN SCHILDEREN – BROOKS, BEETHOVENSTRAAT 43


Met Pasen kun je bij Brooks terecht voor een gezellige Paasbrunch. Plof samen met het gezin neer op de comfortabele banken en laat je verwennen door de gastvrijheid en warmte van Brooks. De tafel wordt opgedekt met heerlijke guilty pleasures.  De aanwezige nanny vermaakt de kleine Brookies met paaseieren schilderen, zodat iedereen maximaal kan genieten van deze dagen! 

Zalig Pasen! 

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen