GLOEDNIEUWE SPOTS IN ZUID – SEPTEMBER 2018

Gepubliceerd op: 24 september 2018

Zuid is een paar gloednieuwe zaken rijker! Deze maand openden namelijk weer enkele toffe plekken in het stadsdeel. Naar welke ben jij het meest benieuwd?

 

PLTS – STADIONPLEIN 106

Beeld: PLTS

PLTS had haar eerste stapjes al gezet met een vestiging in West, maar ook in Zuid hebben ze nu een mooi plekje gevonden. Hier kun je twee full body, high-intensity workouts volgen waarbij de focus ligt op het versterken van je spieren terwijl die calorieën er vanaf vliegen! Daag jezelf uit en haal je persoonlijke doelen tijdens deze workouts.

 

OMODA – VAN BAERLESTRAAT 60

Omoda

Beeld: Omoda

Het nieuwe pand van Omoda aan de Van Baerlestraat is officieel geopend. Met maar liefst 988m2 kun je hier heerlijk shoppen!

 

 

VISQUE – WILLEMSPARKWEG 220 HS

Visque

Beeld: Visque

Bij Visque is het vis wat de klok slaat! Naast verse vis vind je er ook heerlijke oesters, langoustines, krab en zeekraal. Pal naast het Vondelpark schuif je aan tafel in het restaurant aan de Willemsparkweg.

 

GREEN LIFESTYLE STORE – POP-UP GERARD DOUSTRAAT 76

Beeld: Green Lifestyle Store

Houd jij wel een beetje van groen in je interieur? Dan is de Green Lifestyle Pop-up Store zeker een goede tip! Hier vind je de mooiste planten en botanisch design voor in jouw huis. Wees er wel snel bij want dit is de laatste week dat ze open zijn!

 

 

30 ML COFFEE ROASTERS – EUROPAPLEIN 71

Beeld: 30ML Coffee Roasters

Toe aan een beetje cafeïne in je lijf? Bij 30ML COFFEE ROASTERS weten ze als geen ander hoe je een goede kop koffie maakt! Daarnaast kun je hier ook terecht voor broodjes, heerlijke lekkernijen en een alcoholische versnapering. Genieten!

 

MEATLESS DISTRICT – VAN WOUSTRAAT 189

Meatless District

Beeld: Meatless District

Vegan walhalla Meatless District is vanaf nu ook in De Pijp te vinden! Je favoriete gerechten zoals de Caesar salads, BLT’s, burgers zijn hier in vegan variant op de kaart terug te vinden. Ook kom je hier voor de homemade matcha granola of een vrolijke sunshine bowl!

 

 

HAPPYHAPPYJOYJOY – CEINTUURBAAN 256

HappyHappyJoyJoy

Beeld: HappyHappyJoyJoy


Aziatische sferen in De roerige straten, rijke smaken en vrolijke kleuren van Azië komen samen in Amsterdam! En vanaf nu ook in Zuid.  Sissende stoompannen, gloeiende barbecues, kokend hete woks en rijke geuren zijn het hart van Happyhappyjoyjoy.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk

 

Gedeeld

verder lezen

COLUMN DENISE BOEKHOFF: BADMODE

COLUMN DENISE BOEKHOFF: BADMODE

Denise Boekhoff - voormalig topmodel en mannequin - deelt maandelijks haar visie op het gebied mode en fashion.  Terug van een paar heerlijke dagen Mallorca met mijn lief. Mijn koffer gevuld met kleurige luchtige jurkjes, badpakken en bikini’s, waaraan de Spaanse zon...

ONDERNEMERS AAN HET WOORD: MARJOLEIN VAN DER WIM & PAUL WEIJERS

ONDERNEMERS AAN HET WOORD: MARJOLEIN VAN DER WIM & PAUL WEIJERS

Zij is makelaar en taxateur, hij energielabel- en duurzaamheidsadviseur. Een combinatie die goed samengaat. Zowel privé als zakelijk delen Marjolein van der Wim en Paul Weijers vele passies met elkaar. Van vastgoed en Oud-Zuid tot reizen en lekker eten. Zelfs op het...

VAN POELGEEST EN PACO RAPHAEL LANCEREN UNIEKE ART CAR

VAN POELGEEST EN PACO RAPHAEL LANCEREN UNIEKE ART CAR

De creativiteit spat ervan af! We hebben natuurlijk over de unieke BMW 4 Coupé art car die Van Poelgeest in samenwerking met de kunstenaar Paco Raphael en Kunsthuis Amsterdam op 19 mei hebben gelanceerd. Een bijzondere samenwerking waarbij kunst en innovatie hand in...

ROB’S REISCOLUMN: HET LAND VAN VUUR EN IJS

ROB’S REISCOLUMN: HET LAND VAN VUUR EN IJS

Een goede reisroute langs alle bezienswaardigheden in IJsland samenstellen is een behoorlijke klus. Onlangs besloot ik deze uitdaging aan te gaan en de natuurwonderen van dit land te verkennen. Tijdens mijn reis heb ik een aantal tips verzameld.     1. In de...

MINI ELECTRIC: DE PERFECTE STADSAUTO

MINI ELECTRIC: DE PERFECTE STADSAUTO

In een indrukwekkend, kolossaal pand langs de A10 bevindt zich Van Poelgeest. De grootste en meest exclusieve BMW en MINI-dealer van Nederland. Het draait hier om pure beleving en passie voor de diverse automerken. Zo heeft MINI een geheel eigen afdeling waar je alle...