Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUW IN ZUID – NOVEMBER 2019

Gepubliceerd op: 25 november 2019

Amsterdam-Zuid is weer een paar parels rijker! Lees gauw verder en ontdek welke gloednieuwe hotspots er geopend zijn in de buurt.

 

 

TOZI – KONINGINNEWEG 34

TOZI Amsterdam

Beeld: TOZI Amsterdam

Chef Luca zoekt voor het menu van TOZI de beste ingrediënten bij elkaar om de échte Italiaanse smaken naar Amsterdam-Zuid te halen. TOZI staat voor gezellig samen eten met vrienden en familie. De gerechtjes worden hier gedeeld. Want ja, zo gebeurt dat ook in de Venetiaanse huiskamers.  

 

 

RESTAURANT JA – TWEEDE JAN STEENSTRAAT 3

Restaurant JA

Beeld: Restaurant JA

Julius Busscher en Amy Delorme zijn in hartje De Pijp hun droom begonnen: Restaurant JA. Belangrijk voor de oprichters is dat alles heel toegankelijk blijft; gerechten en dranken op niveau, maar wel voor een toegankelijke prijs. Julius kookt de heerlijkste gerechten en Amy zorgt voor de gevulde glazen. Geniet van een drie gangen chefsmenu voor 33 euro.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

MCGREGOR – VAN BAERLESTRAAT 50

McGregor

Beeld: McGregor

Terug van weggeweest: het modemerk McGregor maakt een comeback in Nederland en wel in ons Zuid! De collectie is gebaseerd op de New Yorkse stijl en biedt een mix van sportswear en klassiekere stukken. Zowel casual als formeel, relaxed en slim fit; de moderne man zal hier zeker slagen voor zijn garderobe.

 

 

DILLE & KAMILLE – CEINTUURBAAN 81-H

Dille & Kamille

Beeld: Dille & Kamille

Maar liefst 220 m2 Dille & Kamille! In de nieuwe vestiging aan de Ceintuurbaan kunnen interieurliefhebbers en thuisbakkers hun geluk op. De winkel biedt natuurlijke inspiratie voor huis, tuin en keuken en er is veel moois te ontdekken. Een primeur: het is een van de eerste winkels waar je natuurlijke schoonmaak- en wasmiddelen kunt tappen! Lekker duurzaam!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen