Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

MASTERS OF LXRY 2018: DÉ PREMIUM LIFESTYLEBEURS VAN EUROPA

 

Gepubliceerd op: 27 november 2018

Beeld: Masters of LXRY

Masters of LXRY brengt dit jaar van 6 t/m 10 december de Genius Edition naar de RAI Amsterdam en staat daarmee in het teken van innovatie en vernieuwende, unieke trends en ontwerpen. Het is de enige plek waar het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, boten, auto’s en travel onder één dak wordt getoond.

 

GROOTSTE PREMIUM LIFESTYLEBEURS VAN EUROPA

Beeld: Masters of LXRY

Masters of LXRY komt er weer aan! Van 6 t/m 10 december komt de grootste en meest prestigieuze premium lifestyle beurs van Europa naar Zuid. Op een recordoppervlakte van bijna 42.500 vierkante meter kom je dit jaar alles tegen wat een stad een stad maakt: hele huizen, restaurants, galeries, tuinen, unieke juwelen en horloges, zwembaden, auto’s, boten, pleinen, markten, theaters… en mensen! Waan je tussen pure luxe en laat je verrassen door de meest prachtige trends en ontwerpen.

 

HET PROGRAMMA

Beeld: Masters of LXRY

Het bruisende programma van Masters of LXRY, biedt een énorm scala aan kleine evenementen, ervaringen en optredens die je niet wil missen. Zo zorgen onder andere Glennis Grace, Davina Michelle en Thomas Berge voor spetterende optredens en kijk je je ogen uit tijdens bijvoorbeeld de coutureshow van Addy van den Krommenacker. De begin- en eindtijden verschillen per dag dus houd het programma goed in de gaten.

 

MR & MRS ZUIDAS
Op de laatste dag van Masters of LXRY, 10 december, organiseert de premium lifestylebeurs een grote Zuidasnetwerkborrel. Op deze Business Monday worden er twee awards uitgereikt aan dé Zuidas Personality of the Year: MR & MRS ZUIDAS 2018. Hierbij is er geen sprake van genomineerden, iedere Zuidasser maakt kans op de felbegeerde titel. Wie is dit jaar de beste ambassadeur van de Zuidas? Is het die ijverige advocaat of juist die ene gangmaker op elke borrel, is het de charmante bewoonster van het penthouse aan de overkant of de consultant die anderen altijd weet te inspireren? Om twee kaarten te bemachtigen voor de feestelijke uitreiking op Business Monday, moet er eerst gestemd worden op MR & MRS ZUIDAS 2018. Dat kan via de website. Aan Roos Schlikker (scripschrijver Safaripark Zuidas & columniste voor Parool) de eer om de felbegeerde awards te overhandigen aan de MR & MRS ZUIDAS op maandag 10 december van 16.30 – 18.30 bij Masters of LXRY. Het welkomstdrankje is op het huis!

 

Bestel je tickets via deze link

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

COLUMN LEON: COLLABS X KUNST

Collabs zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij.Denk even aan de jaarlijkse samenwerking van kleding-gigant H&M met een ontwerper…