Vanavond is het pakjesavond, wat betekent dat we vanaf morgen officieel in de kerststemming mogen komen! De kerstperiode is uiteraard niet compleet zonder een versierde groene rakker in huis. Of je nu helemaal over de top gaat qua kerstversiering of het bij een bescheiden kerstboom houdt, is natuurlijk aan jou. Maar waar in Amsterdam-Zuid vind je de perfecte kerstboom? Wij zochten het voor je uit. 

 

kerstboom

 

Stadionplein

Op het Stadionplein kun je zeven dagen per week bij Kerstbomen Amsterdam terecht om de perfecte boom uit te zoeken. Je kunt hier zelfs uit drie verschillende kerstbomen kiezen, die je kan laten impregneren zodat hij ook nog eens brandveilig is.

 

Cornelis Schuytstraat

Heb je geen tijd om de boom te versieren of ben je bang voor Tiny en Lau taferelen? Bij Menno Kroon op de Cornelis Schuytstraat kun je een compleet versierde boom kopen. Dat is nog eens handig.

Iets verderop, op het pleintje, kun je ook elke dag van 11:00 tot 17:00 terecht om een kerstboom scoren. Een bescheiden boompje, krans of toch een grote boom, ze hebben het allemaal. Laten ze nou toevallig ook nog eens naast de oliebollenkraam zitten, twee vliegen in een klap!

 

Cornelis Troostplein

In hartje Pijp vind je bloemist Klaas Jonkmans. Het hele jaar door haal je hier de mooiste bloemen en in de decembermaand ook de sierlijkste kerstboom.

 

Van Baerlestraat/Van Eeghenstraat

Middagje wezen schaatsen op het Museumplein of de Winter Wonder Walk gelopen? Ga dan op de terugweg even langs Flowers XL om daar een kerstboom uit te zoeken. Zo is je Christmas fun day helemaal compleet.

 

Beethovenstraat/Apollolaan

Davidsboom is al 20 jaar de grootste kerstboomleverancier van Nederland. Ook hier kun je terecht voor een ruim assortiment aan kerstbomen en ook versierde bomen. Ze zijn gespecialiseerd in het bezorgen van kwaliteitsbomen bij liefhebbers, bedrijven en instellingen. Wil je je kantoorpand deze kerst mooi versieren? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

 

Amstelveenseweg

Ook Mandy’s Bloemenshop wil je graag een helpende hand bieden tijdens de drukke decembermaand. Niet alleen kun je hier een kerstboom scoren, maar ze leveren, versieren en halen de boom ook weer op.