Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

INTERIEURTRENDS NAJAAR 2018

Gepubliceerd op: 9 oktober 2018

Afgelopen week vond er in Amsterdam RAI de vt wonen & designbeurs plaats. Vorige maand zagen we in Parijs tijdens Maison et Objet al een ruim aantal nieuwe woontrends voorbijkomen. Mocht je dit alles gemist hebben, maar wil je toch graag op de hoogte blijven? In dit artikelen delen we graag het laatste nieuws op gebied van interieur met jullie.

 

KIES VOOR SUBTIELE EN SIERLIJKE VORMEN

woontrends interieur

We laten de periode van robuuste vormen en strakke lijnen achter ons. Tafels met ranke poten, stoelen met een smal raamwerk en ronde spiegels zijn helemaal on trend dit komende seizoen en geven jouw inrichting een subtiel en fijn voorkomen.

 

BRENG KLEUR IN JE INTERIEUR
De kleur geel blijft het ook dit najaar goed doen. Naast honinggeel en de oker-variant, zal je verder de kleuren donkerblauw, donkergroen en roze veel zien terugkomen.

 

OM IN TE LIJSTEN

woon interieurtrends

Foto’s, illustraties of ander mooi artwork; stop het in een sierlijk lijstje en hang het aan de muur! Combineer verschillende lijstjes en hang deze bij elkaar om zo een gezellig muurtje te creëren met jouw favoriete werken of persoonlijke herinneringen.

 

VROLIJKE BEESTENBOEL

Dieren en dierenprints doen het niet alleen goed op kledingstukken en accessoires, ook in het interieur zijn ze niet weg te denken het komende seizoen. Aan de muur in een lijst of in vorm van een plaid met een mooie zebraprint elegant over een zetel gedrapeerd. Let’s go wild!

 

LINNEN VOOR BINNEN

Linnen

Tot de laatste trends op het gebied van interieur en deco behoort zeker ook het luxe materiaal linnen! Het natuurlijke product van hoogwaardige kwaliteit geeft stoere en ongedwongen sfeer aan de ruimte. We zien het materiaal toegepast in meerdere vormen, van gordijnen tot aan het tafelkleed. Bovendien is linnen hypoallergeen en in combinatie met de natuurlijke ventilerende eigenschappen van het materiaal dus top voor het gebruik als beddengoed. Het houdt je ‘s winters lekker warm en biedt tegelijkertijd verkoeling in de zomer. Multifunctioneel dus!

 

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

 

 

Gedeeld

verder lezen