Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE HERFST TERRASSEN VAN ZUID

Gepubliceerd op: 23 september 2019

Zoals we beloofden, zetten we vandaag de herfstterrasjes van Zuid voor je op een rijtje! Voor degenen die nog geen afscheid kunnen nemen van deze zomergewoonte. Én voor de grote genieters die de herfst met open armen verwelkomen en het mooie kleurenpallet dat het seizoen met zich meebrengt het liefst dag en nacht bewonderen.

 

SERRE – OKURA AMSTERDAM – FERDINAND BOLSTRAAT 333

Beeld: Serre

Gelegen aan het water is Serre dé plek van Amsterdam waar ontspannen, rust en genieten hoog in het vaandel staan. En tevens een geweldige plek om op adem te komen na een lange werkdag. De herkenbare Okura-kwaliteit vind je terug in de vlotte, vriendelijke bediening en de heerlijke gerechten uit de internationale keuken. Pal aan het Amstelkanaal is het terras ook gemakkelijk te bereiken per boot.

 

BRASSERIE CONSERVATORIUM HOTEL – VAN BAERLESTRAAT 27

Beeld: Conservatorium Hotel

Chique eten in de buitenlucht, omgeven door de prachtige herfstkleuren en gezellige buitensfeer? Dat kan ook in Oud-Zuid! Bij Brasserie Conservatorium Hotel kun je genieten van de meest hemelse gerechten, dagelijks vers voor jou samengesteld door de chef. Tel daar een uitstekende wijnkaart bij op en iedereen stapt hier met een brede glimlach weer van tafel.

 

VONDELPARK3 – VONDELPARK 3

Beeld: Lisa Kroesen

Ook het terras van Vondelpark3 blijft nog eventjes open. Wat ziet het er toch prachtig uit! Het witte bouwwerk siert al jaren het Vondelpark. Niet alleen het gebouw ziet er mooi uit, ook is ieder gerecht bij Vondelpark3 een kunstwerk, zorgvuldig opgemaakt door de chef. Als de herfstzon dan ook nog eens doorbreekt…. Je raadt het al; een topdag in hét stadspark van Amsterdam.

 

>>Het artikel gaat verder onder de advertentie<<

>>Vervolg artikel<<

 

BLUSHING AMSTERDAM – PAULUS POTTERSTRAAT 30

Blushing Amsterdam

Beeld: Blushing Amsterdam

Zin in een kopje koffie bij Gordon? Dat kan gewoon op zijn overdekte en verwarmde terras! In het Museumkwartier zit zijn koffiezaak Blushing. Hier kun je op ieder moment van de dag heen voor een lekker bakkie koffie of een goede kop thee.

 

GEORGE W.P.A. – WILLEMSPARKWEG 74

Beeld: George W.P.A.

Bij George W.P.A. kun je eigenlijk zo’n beetje alles eten wat je wilt. Pizza’s, vlees, oesters, op deze wereldse kaart vind iedereen wat die zoekt. Op het terras lijkt de zon altijd te schijnen, zélfs nu het herfst is! Met je glas in je linker hand en een oester in je rechterhand, kun je hier de hele herfst flaneren.

 

BRASSERIE DE JOFFERS – WILLEMSPARKWEG 63

Beeld: Brasserie de Joffers

De Joffers is een absoluut begrip in Amsterdam-Zuid. Dit prachtige (verwarmde) terras aan de rand van het Vondelpark zit van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed gevuld. Je kunt hier dan ook van alles bestellen; van een kopje koffie tot een fles wijn, ontbijt tot diner, bij Brasserie de Joffers zit je deze herfst gebakken.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

Van dansen in het Okura Hotel Amsterdam, tot aan de tentoonstelling Imperial Courts- dit weekend is er weer genoeg te doen in Zuid. Wij hebben de leukste weekendtips voor je op een rijtje gezet.

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

Van dansen in het Okura Hotel Amsterdam, tot aan de tentoonstelling Imperial Courts- dit weekend is er weer genoeg te doen in Zuid. Wij hebben de leukste weekendtips voor je op een rijtje gezet.