Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE SPAANSE SFEREN IN AMSTERDAM

OVERHEERLIJK ETEN BIJ GORDAL

Gepubliceerd op: 24 mei 2019

Gordal is het enige Spaanse restaurant op de Zuidas, een moderne en ruime plek waar je kunt dineren in een ontspannen setting. Waan je in traditionele Spaanse sferen in dit sfeervolle restaurant mét spec- taculair dakterras!

 

De chef doet er met zijn dagmenu alles aan om jou de unieke verschillende smaken van de Spaanse keuken te laten proeven. Je kunt buiten het gevarieerde menu ook kiezen om een breed arrangement aan tapas om te delen. Want het delen van eten, brengt mensen samen. Ook voor een gezonde zakelijke lunch ben je bij Gordal aan het juiste adres. Wat dacht je van Gordal bowls, gezonde salades en lekkere broodjes?

 

 

VERBORGEN PAREL

Spanje is een kleurrijk land en dat vind je terug in iedere hoek van het restaurant. Gordal brengt met haar menu, inrichting en evenementen de Spaanse sferen naar Amsterdam. Het dakterras is het verborgen pareltje van het restaurant. Een unieke plek op de Zuidas om lekker te lunchen, dineren of een drankje te doen collega’s of vrienden. Het terras biedt plaats aan ruim 150 mensen en is te reserveren. De ideale plek dus voor een verjaardag, barbecue, meeting of een gezellige bedrijfsborrel!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

BRUISEND ZOMERSEIZOEN

Het personeel van Gordal bereidt zich voor op een druk zomerseizoen, waar iedereen elke dag welkom is voor een smaakvolle lunch of diner. Gordal organiseert zelf de hele zomer lang kookcursussen en live muziek. Houd de agenda goed in de gaten voor alle evenementen en leuke activiteiten waarmee je het weekend meer kleur geeft.

 

Kom deze zomer langs en geniet van de Spaanse gezelligheid op het Amsterdamse terras. Reserveren kan via de site.

 

Tekst & beeld: Gordal 

Gedeeld

verder lezen