Mooi gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.”

 

Amsterdam Plastic Surgery - Fraaie oogleden

 

Bovenooglidcorrectie 

Jouw ogen weerspiegelen je persoonlijkheid en stemming. Helaas laten de ogen ook de eerste tekenen van veroudering zien, zoals plooien boven de ogen. Onder de ogen maken wallen dat iemand er ouder of vermoeid uitziet. Een bovenooglidcorrectie kan je gezicht een zichtbaar energieke uitstraling geven. Het teveel aan huid en ander weefsel wordt verwijderd en vakkundig aangepast. Je krijgt weer een frisse, uitgeruste oogopslag. Een prettige bijkomstigheid is dat de littekens precies in de oogplooi vallen en dus nauwelijks zichtbaar zijn. De resultaten van een bovenste ooglidcorrectie zijn vijf tot tien jaar – en soms zelfs een heel leven – merkbaar.

 

Onderooglidcorrectie 

Bij een onderooglidcorrectie worden diepe wallen verwijderd, afhangende oogleden gecorrigeerd en krijg je jouw jeugdige uitstraling weer terug. In sommige gevallen is er dan ook een wanglift of midfacelift nodig om ook het gedeelte tussen het ooglid en de ingevallen wangen te verbeteren.

 

Een combinatie voor het mooiste resultaat

Een ooglidcorrectie corrigeert géén kraaienpootjes, rimpels, donkere kringen of verzakte wenkbrauwen. Als je ook last hebt van verzakking van de wenkbrauwen, dan is ophanging van de wenkbrauwen of een wenkbrauwlift eventueel aan te raden. Het verzachten van kraaienpootjes kan worden bereikt met Botox®, en/of laserbehandelingen. Kringen onder de ogen kunnen worden behandeld met fillers zoals hyaluronzuur, of PRP (groeifactoren uit je eigen bloed). Laat je niet verleiden tot mooie verhalen over ooglidcorrecties zonder operatie bij ‘cosmetische (basis)artsen’ in schoonheidssalons met allerlei soorten apparaten en lasers. Dit leidt meestal tot teleurstellende resultaten en een kans op blijvende bijwerkingen.

 

Kies voor kwaliteit & veiligheid bij een echte plastisch chirurg 

In klinieken die vaak met lage prijzen werken, worden ooglidcorrecties aan de lopende band uitgevoerd door artsen van diverse pluimage. Vaak wordt hierbij slechts een stukje huid van de oogleden weggenomen met een matig resultaat en een hol en onnatuurlijk oogkas. Dit is jammer, want meestal is er meer nodig om een mooi en natuurlijk resultaat te behalen. Dr Pirayesh neemt bij elke operatie de tijd en gaat uiterst gedetailleerd en voorzichtig te werk in zijn streven naar een fraai resultaat met minimale littekens, een voorspoedig herstel en de minst mogelijke kans op complicaties. Een plastisch chirurg is hiervoor de aangewezen specialist door zijn jarenlange ervaring en strenge selectieprocedure om in opleiding te komen. Je hebt slechts één paar ogen waar de oogleden omheen zitten en alleen de allerbeste specialisten met de hoogst mogelijke opleiding zouden daaraan mogen komen.

 

Na een ooglidcorrectie word je een frissere, jongere, beter uitgeruste versie van jezelf

 

Waarom Amsterdam Plastic Surgery?

Dr Pirayesh heeft zijn eigen, uitgebalanceerde huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld: SILC. Dit staat voor Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals (operatie, injecties, laser en cosmetisch-farmaceutische producten), voor het mooiste en natuurlijkste resultaat. Maar ook voor patiënten die (nog) geen operatie willen, maar hun huid graag enorm verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden.

 

Dr Pirayesh

 

Dr PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

•    Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, Shanghai , Harvard

•    Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 

•    Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 

•    Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)