Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

FIT DE ZOMER IN

SPORTEN IN AMSTERDAM ZUID

Gepubliceerd: 8 juni 2018 16:23

Trek jij je neus al op bij de gedachte om uren door te brengen in de sportschool? Maak je geen zorgen, Amsterdam-Zuid heeft namelijk talloze andere plekken te bieden waar jij fit en gezond kunt blijven… zónder op een loopband te moeten staan. 

POWERLEAGUE AMSTERDAM, OLYMPIAPLEIN 31
Voor de voetbalfans – en bovenal de voetbalspelers – onder ons, is Powerleague Amsterdam opgezet. Dit is een voetbalvorm waarbij je competities speelt met 5 tegen 5, of 7 tegen 7 spelers. Bijna iedere avond en in het weekend worden er wedstrijden georganiseerd. Stel je eigen team samen, kies een fijne dag uit om te voetballen en geef je op via de site www.powerleague.nl/voetbal-locatie/amsterdam/ 

ZUIDERBAD, HOBBEMASTRAAT 26
Het Zuiderbad, te vinden achter het Rijksmuseum, heeft een verre geschiedenis. Met bijna 100 jaar op de teller heeft dit zwembad een authentieke uitstraling. Verschillende BN’ers (waaronder Tom Egbers en Beau van Erven Dorens) hebben al een duik genomen in het heldere water van het Zuiderbad, nu is de beurt aan jou! Pssstt… Wist je dat je door te zwemmen je hele lichaam traint?

MIDGETGOLF AMSTELPARK, AMSTELPARK 2B
Sla jij liever een balletje, dan dat je er tegenaan schopt? Ook dan zit je gebakken in Zuid! In het Amstelpark vind je de perfecte locatie voor een goed potje midgetgolf. Loop door de prachtige tuinen van het Amstelpark, terwijl je de ene hole-in-one na de andere speelt. Tip: ook leuk om te doen met de kids!

FREE FRIDAY NIGHT RUN, OLYMPISCH STADION 2
Ook al sta je niet te springen bij het woord ‘hardlopen’, zelfs dan is het iets wat je vast en zeker ooit een keer gedaan wilt (en moet!) hebben. Iedere tweede vrijdag van de maand om 19.30 uur is er een gratis (d)uurloop vanaf het Olympisch Stadion voor zowel wedstrijdrenners als amateurs. Grijp je kans en ren je fit vanaf één van de mooiste plekjes die Zuid te bieden heeft.

Tekst: Lisa Kroesen 

Gedeeld

verder lezen

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN Gepubliceerd op: Afgelopen vrijdag vond de tiende editie van de Zuidas Run plaats. Heb je om de een of andere reden dit moeten missen of wil je gewoon nog even nagenieten van dit sportieve spektakel, bij...