Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

EEN ZONNIGE ZOMER MET AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 16 juli 2020

Eva Amsterdam Plastic Surgery

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.”

 

VEILIGE ESTHETISCHE ZORG

Juist in deze tijden ben je bij een gerenommeerde plastisch chirurg in de beste handen. Dr Pirayesh heeft de leidraad COVID-19-preventie mede geschreven voor de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie. Amsterdam Plastic Surgery heeft in de afgelopen maand het internationale ISO 9001 keurmerk wederom gehaald en werkt volgens de hoogste hygiënenormen met HEPA filters in de poliklinische operatie-/behandelkamer zodat de meest veilige zorg gewaarborgd kan worden in een aangename sfeer.

 

HUIDVERBETERING

Erfelijke factoren, veroudering, een hectische leefstijl en de zon laten hun sporen na op de huid. Al na het vijfentwintigste levensjaar neemt de productie van collageen en elastine – elementen die de huid letterlijk bij elkaar houden – waardoor de huid als het ware langzaam inelkaar zakt. Collageen en hyaluronzuur zorgen voor volume en vullen dus rimpeltjes op, waar elastine zorgt voor elasticiteit van de huid. Om de huid zo lang mogelijk een zachte, frisse en gladde uitstraling te geven, is het van belang om de collageenaanmaak te stimuleren en zo nodig het hyaluronzuur aan te vullen. Gebleken is dat de huid collageen uit crèmes en serums niet op kan nemen, ondanks dat deze soms wel voor een goede vochthuishouding van de huid kunnen zorgen en daarom dus belangrijk zijn. Bij Amsterdam Plastic Surgery bekijkt plastisch chirurg Ali Pirayesh uitgebreid de huid en bespreekt hij jouw persoonlijke wensen, waarna hij een op maat gemaakt behandelplan kan samenstellen.

 

SILC

Dr Pirayesh heeft zijn eigen uitgebalanceerde huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld: SILC. Dit staat voor Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals (operatie, injecties, laser en cosmetisch-farmaceutische producten), voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Ook voor patiënten die (nog) geen operatie willen, maar hun huid graag enorm verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden. Zo zijn moderne laserbehandelingen zeer geschikt om niet alleen de collageenproductie te stimuleren en de huid te verjongen. Dr Pirayesh geeft wereldwijd les aan artsen over het veilig gebruik van Botox en fillers.

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

ZOMERSE BEHANDELINGEN

Naast zonbescherming en het drinken van voldoende water adviseert Dr Pirayesh de combinatie van de volgende drie behandelingen om de huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden. Hij is een voorstander van het natuurlijk verzachten van diepere lijnen met micro Botox en daarnaast het zo nodig aanvullen van lichaamseigen hyaluronzuur met de veiligste fillers. Tot slot leidt de PRP-behandeling met micro-impregnatie – het gebruik van groeifactoren uit een klein buisje van het eigen bloed, in de media vaak de Vampire Facial genoemd – tot fraaie resultaten in de vorm van een gladdere, jonger ogende en stralende huid. Dit is een signatuur-behandeling van APS, die Dr Pirayesh wekelijks bij vele vrouwen en mannen uitvoert vaak in combinatie met microneedling met radiofrequentie energie. Ook in de zomer kunnen deze behandelingen die zowel zorgen voor huidverbetering als huidverstrakking worden uitgevoerd met een hersteltijd van meestal niet meer dan een tot twee dagen.

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG


Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen een totaalpakket aan behandelingen en nazorg aanbieden. Plastisch Chirurg is een wettelijk beschermde titel die dus niet door minder gekwalificeerde artsen gebruikt mag worden. Een echte plastisch chirurg zal zichzelf ook nooit cosmetisch arts of cosmetisch chirurg noemen.

 

DR PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG  Ali Pirayesh Amsterdam Plastic Surgery

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg , China
  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)

 

 

 

 

Tekst & beeld: Amsterdam Plastic Surgery

Gedeeld

verder lezen