Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

FRAAIE OOGLEDEN MET EEN FRISSE BLIK BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 22 november 2018

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor de wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.” Deze maand bespreekt Dr Pirayesh ooglidcorrecties.

 

BOVENOOGLIDCORRECTIE

De ogen zijn een goede indicator van de weerspiegeling van persoonlijkheid en stemming. Helaas laten de ogen ook de eerste tekenen van veroudering zien. Denk hierbij aan plooien en wallen rondom de ogen die een vermoeide blik doen uitstralen. Een bovenooglidcorrectie kan het gezicht weer een zichtbaar energieke uitstraling geven. Overvloedige huid en ander weefsel worden verwijderd en vakkundig aangepast. Met als resultaat een frisse en uitgeruste oogopslag. Een prettige bijkomstigheid is dat de littekens precies in de oogplooi vallen en dus nauwelijks zichtbaar zijn. De resultaten van een bovenste ooglidcorrectie zijn vijf tot tien jaar – en soms zelfs een heel leven – merkbaar.

 

ONDEROOGLIDCORRECTIE

Bij een onderooglidcorrectie worden diepe wallen verwijderd en afhangende oogleden gecorrigeerd. Met als resultaat een jonge en frisse uitstraling. In sommige gevallen is er ook een wanglift of midfacelift nodig om het gedeelte tussen het ooglid en de ingevallen wangen te verbeteren.

Deze combinatie van behandelingen zorgt voor het mooiste resultaat. Bij klachten rondom verzakking van de wenkbrauwen is ophanging van de wenkbrauwen of een wenkbrauwlift eventueel aan te raden. Het verzachten van kraaienpootjes kan worden bereikt met Botox® en/of laserbehandelingen. Kringen onder de ogen kunnen worden behandeld met fillers zoals hyaluronzuur of PRP (groeifactoren uit het eigen bloed).

KIES VOOR KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Het is van belang om eerst een operatie of behandeling te ondergaan bij een cosmetisch (basis)arts. Ooglidcorrecties in schoonheidssalons leiden regelmatig tot teleurstellende resultaten en blijvende bijwerkingen. Dr Pirayesh neemt voor elke operatie de tijd en gaat uiterst gedetailleerd en voorzichtig te werk. Zijn streven: een fraai resultaat met minimale littekens, een voorspoedig herstel en de kleinst mogelijke kans op complicaties. Een plastisch chirurg is hiervoor de aangewezen specialist door zijn jarenlange ervaring en strenge selectieprocedure om in opleiding te komen. U heeft slechts één paar ogen en alleen de allerbeste specialisten met de hoogst mogelijke opleiding zouden daaraan mogen komen.

 

WAAROM AMSTERDAM PLASTIC SURGERY?

Dr Pirayesh heeft zijn eigen, uitgebalanceerde huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld voor het mooiste en natuurlijkste resultaat: SILC. Dit staat voor Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals (operatie, injecties, laser en cosmetisch-farmaceutische producten). Ook voor patiënten die (nog) geen operatie willen, maar toch hun huid graag enorm verbeterd zien, zijn er allerlei verschillende mogelijkheden.

 

 

DR ALI PIRAYESH

DR ALI PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St. Petersburg, China;
Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables;
Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC);
Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC);
Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001)
Mede-Uitvinder kunsthuid Glyaderm (brandwonden)

 

 

 

Gedeeld

verder lezen