Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

EEN ELEGANT DECOLLETÉ DANKZIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 27 januari 2020

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor de wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer”. Deze maand bespreekt Dr Pirayesh niet-operatieve huidverbetering.

 

EEN PASSEND DECOLLETÉ

Voor veel vrouwen is het een wens om een decolleté te hebben met borsten die qua grootte, vorm en positie mooi bij hun lichaam passen. Zwangerschap, borstvoeding, zwaartekracht, grote gewichtsschommelingen en het ouder worden kunnen tot slappere en hangende borsten leiden met (te) weinig volume. Vrouwen met zeer grote borsten hebben vaak last van rugpijn en pijnlijke bh-striemen. Op hun beurt voelen vrouwen met hele kleine borsten zich soms minder vrouwelijk. Mits uitgevoerd door een expert plastisch chirurg zoals Dr Pirayesh, zijn borstoperaties volkomen veilig en laten ze veel vrouwen weer happy met hun lijf voelen.

 

BORSTLIFT MET OF ZONDER PROTHESE EN/OF LICHAAMSEIGEN VET

Bij slappere, afhangende borsten waarbij ook de tepelhof onder de borstplooi valt kan een borstlift uitkomst bieden om weer een jeugdigere borstvorm te krijgen met de juiste volume. Bij grotere afhangende borsten gebruikt Dr Pirayesh een door hem verfijnde techniek uit Brazilie waarbij er meer volume en lift wordt gecreëerd door een inwendige bh te maken van lichaamseigen steunweefsel. Bij onvoldoende volume en dus verminderde projectie van de borsten kan hij gebruik maken van lichaamseigen vet (lipofilling), een kleine prothese of een combinatie van deze twee technieken.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen je een totaalpakket aan behandelingen en nazorg aanbieden. Plastisch Chirurg is een wettelijk beschermde titel die dus niet door minder gekwalificeerde artsen gebruikt mag worden. Een echte plastisch chirurg zal zichzelf ook nooit cosmetisch arts of cosmetisch chirurg noemen.

 

SCIENTIFIC DIRECTOR CLINICAL FACIAL ANATOMY

Dr Pirayesh geeft twee keer per jaar – nu in november-  de inmiddels prestigieuze CFA cursus in Amsterdam waarbij de meest geavanceerde en veilige technieken op het gebied van Botox, fillers en anatomie van het aangezicht worden getoond aan een groep ervaren collega’s.

 

Dr PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China
  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie ( NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery

 

 Tekst & Fotografie: Amsterdam Plastic Surgery

 

Gedeeld

verder lezen