DROOMHUIZEN IN ZUID

door | dec 6, 2022

Een ruime tuin, twee inpandige parkeerplaatsen, een lift, exclusieve materialen, een ongekend afwerkingsniveau, en dat allemaal in één van
de mooiste delen van Amsterdam. Dit prachtige benedenhuis van circa 283 m2 aan De Pieter de Hoochstraat is een droom in het Museumkwartier!

 

UNIEK KARAKTER

Deze woning vind je op de begane grond van The Glass House Amsterdam, vernoemd naar de beroemde ontmoetingsplaats van Amerikaanse kunstenaars in New Canaan. Een prachtig pand met veel licht en ruimte.

ter haar
ter haar

Wanneer je het benedenhuis betreedt, valt het unieke karakter van de woning direct op. De bijzondere vloer van speciaal geperst glas, de prachtig opengewerkte trap, de ruime opzet van de kamers en een droomkeuken met uitzicht op de stadstuin waar je de rust vindt in het drukke Amsterdam. De woning is tot in de puntjes afgewerkt. Denk aan vloerverwarming door het gehele appartement, ramen voorzien van elektrische bedienbare lamellen, een gashaard van anderhalve meter breed en een gastenkamer op de begane grond. Daarnaast heb je zelfs de mogelijkheid om twee extra slaapkamers te creëren. Dit pareltje in Oud-Zuid ademt luxe!