DROOMHUIZEN IN ZUID: SARPHATIPARK 50

 

Gepubliceerd op: 14 juni 2021

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven.

 

“De drie woonlagen (souterrain, begane grond + eerste verdieping) zijn in 2004 grondig gerenoveerd. Destijds is ook de kelderbak gerealiseerd en is de fundering vernieuwd, daarbij zijn alle binnenmuren op de begane grond en sous verwijderd, waardoor loftachtige en vrij indeelbare grote ruimten zijn ontstaan. Nadien is het woonhuis met zorg onderhouden en is recentelijk de badkamer vernieuwd.”


“Eigen entree via de hardstenen buitentrap op de begane grond, toegang tot de hal. Aan de voorzijde de gezellige U-vormige keuken, aan de achterzijde de living welke via een trap toegang biedt tot de zonnige tuin pal zuid, met veel privacy, en met mooi vrij uitzicht op de Oranjekerk en tuin. Gekookt wordt met uitzicht op de straat en het park, terwijl er rustig kan worden geleefd aan de achterzijde. De prachtige ornamenten plafonds, de originele schouw en een geheel in stijl en op maat gemaakte boekenkast vormen een sfeervol geheel. Verder is op ingenieuze wijze een gastentoilet met voorportaal gerealiseerd onder de trap naar boven.”

 

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

 

Bron: Funda

Makelaar: & Bijleveld Makelaardij B.V.

Gedeeld

verder lezen