Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven. 

Dit prachtige herenhuis aan het Valeriusplein is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School en van binnen helemaal gerenoveerd en gemoderniseerd tot een smaakvolle gezinswoning in het hart van Amsterdam-Zuid. Het herenhuis bestaat uit drie woonlagen, heeft acht slaapkamers, een extra (top)verdieping met fantastisch uitzicht, een wijnkelder en een ruime achtertuin.

De begane grond heeft een ruime marmeren hal, een eiken visgraatvloer in de woonkamer en een keuken met een groot kookeiland. Vanuit de keuken loop je zo de ruime en zonnige tuin in waar je door het vele groen in alle privacy buiten kunt zitten. Op de tweede verdieping zijn de slaapkamers, badkamer, inloopkast en nog een extra balkon te vinden. Op de derde verdieping is de aanbouw te vinden. Deze ruimte is nog vrij voor de nieuwe eigenaar om die zelf nog in te vullen.

Bron: Funda
Makelaar: Broersma Makelaardij