Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DROOMHUIZEN IN ZUID: JOHANNES VERHULSTSTRAAT 141 HS

 

Gepubliceerd op: 25 mei 2021

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven.

 

“Luxe en zeer stijlvol, volledig gerenoveerd twee laags benedenhuis van ca. 159 m2, ca. 180 m2 BVO met 3 slaapkamers en een zeer royale tuin op het zuiden. Het huis is gelegen op eigen grond aan het mooiste stuk van de Johannes Verhulststraat, ook wel “the golden circle” van Amsterdam Oud-Zuid.”

“Dit benedenhuis is met oog voor detail verbouwd en alles is teruggebracht in originele staat. Het idee van Rob Feenstra was om het huis een hotel gevoel te geven. Dat is gelukt. Werkelijk alles klopt aan dit huis, Marrakesh gestucte muren, gas openhaarden, Sonos geluidsapparatuur en een prachtig licht interieur. Het interieur is ter overname beschikbaar, u kunt dus zo intrekken..

 

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

 ‘ ‘ 

 

Bron: Funda

Makelaar: Ter Haar Makelaars B.V. 

Gedeeld

verder lezen