Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DROOMHUIZEN IN ZUID:

BANSTRAAT 2

Gepubliceerd op: 29 juni 2020

Banstraat 2

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in de buurt te koop en te huur staan? No worries, je bent lang niet de enige! Heerlijk toch om ongegeneerd binnen te kunnen spieken bij dat huis op de hoek dat te koop staat?! Wij nemen je iedere week mee naar binnen zodat je je ogen lekker de kost kunt geven.

 

“Stijlvol en zeer luxe gerenoveerd appartement gelegen op de tweede en derde verdieping in het prachtige Amsterdam Zuid. De royale woning van ca 170 m2, bestaat uit een mooie en sfeervolle woonkamer, de karakteristieke erker, 8 grote ramen en de mooie hoge plafonds geven de woning een lichte uitstraling.”

“De derde verdieping is via de vaste trap te bereiken, een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droger, twee comfortabele kamers met aangrenzend een moderne en luxe badkamer. De derde, ruime, hoofdslaapkamer is voorzien van een balkon en luxe badkamer met ligbad. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en maatwerk meubilair. Het fantastische dakterras, welke hoger ligt gelegen dan de meeste bebouwing er omheen, is te bereiken via de vaste trap en biedt een prachtig uitzicht van het Rijksmuseum tot aan Amsterdam-Noord.”

 

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

Banstraat 2

 

Wat een plaatje, niet waar?!

 

Bron: Funda

Verkopend Makelaar: JA! Jaap Admiraal makelaardij

Gedeeld

verder lezen