Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DIT WIL JE: EXCLUSIEVE AANBIEDING VOOR DE FORMULE 1 IN MONACO!

 

Gepubliceerd op: 9 april 2019

Zondag 26 mei is het zover: de Grand Prix van Monaco, één van de meest oude en spectaculaire races van het seizoen, gaat van start! Zit jij iedere race op het puntje van je stoel en wil je dolgraag eens een Formule 1 race in stijl bijwonen? Dan hebben wij een te gekke exclusieve aanbieding voor je!

 

MAX AANMOEDIGEN VANAF THE HOLLAND BOAT             

Voor een unieke ervaring van deze geweldige race biedt The Holland Boat een luxueuze plek aan met spectaculair uitzicht. Vanaf dit prachtige jacht wordt er zaterdag gekeken naar de kwalificatie van Max Verstappen en zondag natuurlijk naar de race der races zelf. Dat is nog eens wat anders dan kijken vanuit je luie stoel of de kroeg!

Verder ontbreekt het je dit weekend uiteraard niet aan culinaire hoogstandjes! Er is een open bar en er wordt heerlijk eten en drinken gereserveerd. Ook zullen er verschillende optredens op het jacht plaatsvinden om de feestvreugde naar een nog hoger niveau te tillen! Met de nabeschouwing van Olav Mol aan boord kun je de Grand Prix van Monaco niet completer ervaren.

 

 

ZONDAG- EN WEEKENDTICKETS MET KORTING

Je kunt ervoor kiezen om een ticket te kopen voor beide dagen of alleen voor de zondag. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Check dan hieronder het programma:

 

  • Onze ZUID.nl lezers krijgen maar liefst 300 euro korting! Onze trouwe lezers betalen slechts 2695 euro voor de weekendtickets i.p.v. het reguliere tarief van 2995 euro. Vergeet bij het boeken dan ook niet onze kortingscode ZUID2019# te vermelden! 

 

  • Op de zondagtickets krijgen onze lezers 200 euro korting. In plaats van 1995 euro, kun je als ZUID.nl lezer het gehele zondagprogramma voor een bedrag van 1795 euro bijwonen wanneer je kortingscode ZUID2019# vermeldt bij je boeking. 

 

Let op: deze prijzen zijn exclusief overnachtingen en transfers van en naar Monaco.

 

 

Wil je gebruik maken van dit unieke aanbod? Stuur dan een mailtje naar info@thehollandboat2019.com en vermeld kortingscode ZUID2019#. Vergeet ons vooral geen fotootje te sturen van dit te gekke weekend! Om alvast in de mood te komen geeft deze video alvast een mooie impressie… 😉

 

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Beeld: The Holland Boat

Gedeeld

verder lezen