Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

EEN ELEGANT DECOLLETÉ BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

 

Gepubliceerd op: 19 april 2021

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.”

 

Voor veel vrouwen is het een grote wens een decolleté te hebben met borsten die qua grootte, vorm en positie mooi bij hun lichaam passen. Zwangerschap, borstvoeding, zwaartekracht, grote gewichtsschommelingen en het ouder worden kunnen tot slappere, hangende borsten leiden met (te) weinig volume. Vrouwen met zeer grote borsten hebben vaak last van rugpijn en pijnlijke bh-striemen, en vrouwen met hele kleine borsten voelen zich soms minder vrouwelijk. Borstoperaties zijn veilig, mits uitgevoerd door een expert plastisch chirurg zoals Dr Pirayesh, en laten veel vrouwen weer happy met hun lijf voelen.

 

BORSTLIFT MET OF ZONDER PROTHESE EN/OF LICHAAMSEIGEN VET (LIPOFILLING)

Bij slappere, afhangende borsten waarbij ook de tepelhof onder de borstplooi valt kan een borstlift uitkomst bieden om weer een jeugdigere borstvorm te krijgen met het juiste volume. Bij grotere afhangende borsten gebruikt Dr Pirayesh een door hem verfijnde techniek uit Brazilië, waarbij er meer volume en lift wordt gecreëerd door een inwendige bh te maken van lichaamseigen steunweefsel. Bij onvoldoende volume en dus verminderde projectie van de borsten kan hij gebruik maken van lichaamseigen vet (lipofilling), een kleine prothese of een combinatie van deze technieken.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

HET CONSULT

Dr Pirayesh zal veel tijd vrijmaken om uitgebreid aandacht te besteden aan jouw wensen en de mogelijkheden. Het is zeer belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Hieronder een greep uit vragen die mogelijk aan bod kunnen komen tijdens een uitvoerig consult met Dr Pirayesh:

– Is een borstvergroting of juist een borstlift meer geschikt voor mij? 

– Hoe lang kan ik doorgaan met mijn huidige borstprothesen? 

– Wat zijn de verschillende mogelijkheden voor een borstlift? 

– Ik wil juist kleine(re) borsten behouden maar vind ze nu te slap. Wat nu? 

– Je leest zoveel over gevaren van siliconenprothesen? Wat houdt dat in voor mij?

– Is lipofilling met eigen vet een (blijvende) oplossing voor mij?

– Hoe maak ik de juiste keuze voor een plastisch chirurg en kliniek?

 

VOORKOMEN VAN PROBLEMATISCHE LITTEKENS

Elke operatie geeft een permanent litteken. Een goede plastisch chirurg zorgt ervoor dat de weefsels met zo min mogelijk schade worden behandeld. Incisies bij borstliften worden door Dr Pirayesh vakkundig geplaatst rondom de tepel naar onderen en verder verhuld in de borstplooi, zodat deze vrijwel onzichtbaar zijn na verloop van tijd. Ook bij ooglidcorrecties, face- en halslifts en buikwandcorrecties zorgt Dr Pirayesh door zijn verfijnde operatietechniek en de door hem ontwikkelde ‘Scar Care-nazorg’ ervoor dat littekens zo dun en onzichtbaar mogelijk zijn.

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen je een totaalpakket aan behandelingen en nazorg aanbieden.

 

SCIENTIFIC DIRECTOR AESTHETIC MULTISPECIALTY SOCIETY

Dr Pirayesh heeft de eer om zijn expertise ter beschikking te mogen stellen als scientific director om anatomie en het veilige gebruik van fillers en esthetische chirurgie te doceren voor het grootste esthetische congresorganisatie ter wereld met meer dan 12.000 artsen in hun bereik.

 

DR PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

Ali Pirayesh Amsterdam Plastic Surgery

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China, Harvard
  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)

 

Tekst & Beeld: Amsterdam Plastic Surgery

Gedeeld

verder lezen