DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

door | jul 26, 2022

Brow shaping bij Bobbie

Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal. Waar we op de redactie nooit echt een idee hebben gehad hoe we het beste onze wenkbrauwen kunnen shapen, weet Nina Nurian daar wel raad mee! Ze begon in haar huiskamer, maar groeide mee met het succes en opende in 2015 haar eigen salon Nurian Brow Experts aan de Willemsparkweg in Amsterdam-Zuid.

Deze top-rated browbar heeft verschillende behandelingen in het assortiment. Van brow lamination en threading tot henna- en ombré powder brows. Nina is een expert op het gebied van brow shaping en kijkt precies welke behandeling het beste bij jouw gezicht en wenkbrauwen past. Zo krijgt één van ons de henna brows en de ander de brow-lamination behandeling, ook wel brow-lift genoemd.

In de stoel kijkt Nina eerst goed naar je gezicht om te kijken welke vorm het beste bij de contouren van je gezicht past. Met een potloodje volgt ze de lijnen van je wenkbrauw om er zo voor te zorgen dat je gezicht optisch gelift wordt. “Het is een goed alternatief voor botox als je een liftend effect wilt creëren, je wenkbrauwen kunnen voor zoveel definiëring zorgen.”

Brow shaping bij Bobbie
nurian brow

Bron: Nurian Brow

Bij henna worden vollere en strakkere brows gecreëerd, doordat niet alleen je wenkbrauwhaartjes worden geverfd, maar ook de huid. “Door de perfecte shape van mijn wenkbrauwen is mijn blik gelijk een stuk opener geworden. Ik wilde graag dat mijn wenkbrauwen er natuurlijk uit kwamen te zien en Nina wist precies hoe ze daarvoor moest zorgen!” – Bobbie.

De brow-lamination behandeling zorgt voor volle, perfect gevormde en natuurlijk uitgelijnde vormen van de wenkies. Door middel van de Nurian lamination-techniek en -lotions worden je natuurlijke wenkbrauwen in de juiste richting geplaatst. Deze techniek heeft Nina in 2020 in Nederland geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwhaartjes, die verschillende richtingen opgroeien, weer netjes op zijn plaats worden gezet. “Ik vond het toch best spannend omdat wenkbrauwen zo bepalend zijn voor je uitstraling. Nina werkt met uitermate veel precisie en mijn wenkbrauwen zijn nooit zo goed in model geweest!” – Roos.

Na de brow lamination-behandeling mogen je wenkbrauwen 24 uur niet nat worden en worden ze behandeld met de lamination aftercare crème. Goed om gedachten te houden als je een feestje hebt ’s avonds. Na een dag ben je good-to-go en hoef je ze alleen nog maar ’s ochtends in model te borstelen!

Onze wenkbrauwen zijn helemaal on fleek voor de zomer! Ben jij ook benieuwd naar de verschillende behandelingen van Nurian Brow Experts? Maak een afspraak of neem een kijkje in de salon in Oud-Zuid.

 

Benieuwd hoe wij House of Seiyou hebben ervaren? Lees het hier!

Tekst: Bobbie Kleijn en Roos Bijen

Johannes Verhulststraat