Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE LEUKSTE ZOMERKAPSELS

VOLGENS SABINE IRGE VAN LATIQUE

Gepubliceerd: 25 juni 2018 18:45

Wie kan ons nou beter vertellen wat de haartrends van deze zomer gaan worden, dan ‘onze’ Zuid-kapster Sabine Irge van Latique? Precies, niemand! Hieronder lees je alles wat je moet weten over de leukste en meest frisse hairdo’s van dit seizoen. 

Fotocredits: Latique

LIEF VOOR HET MILIEU
Een van de grootste haartrends die we dit jaar gaan zien heeft niet persé met het kapsel zelf te maken, maar met de producten die we ervoor gebruiken! “Het wordt steeds belangrijker om op een natuurlijke manier milieuvriendelijke producten te maken. Dat betekent dat er geen parabenen in de producten zit en geen sulfaat. Zo heeft het merk Davines producten die heel zacht zijn maar waar mensen tóch heel goed hun haar mee kunnen verven.”

NATUUR(LIJK)!
Volgens Sabine hoef jij deze zomer helemaal niet zoveel moeite te doen voor een trendy coupe, als het aan haar 😉 ligt. “Mijn favoriete kapsel voor de zomer is eigenlijk heel simpel; haar dat lekker gewassen is, waar een goed product in zit en dat gewoon door de lucht is opgedroogd.” Sabine knipt kapsels dan ook het liefst zo, dat ze van nature mooi vallen. “Door lagen te creëren, valt er wat meer beweging in het kapsel. Met de juiste producten voor vochtig haar is het na het douchen enkel een kwestie van het haar droog wapperen en je bent klaar om te gaan!”

Fotocredits: Latique

HEERLIJK NONCALANT
Draag jij je haar graag lekker nonchalant? Dan is het deze zomer jouw tijd om te stralen, want nonchalante hairdo’s zijn helemaal in! Draag je haar in een knot opzij, een losse vlecht, of juist lekker los en beachy. “Dunne punten onderaan, een beetje beachspray erin, net alsof je van het strand komt! Deze look is trouwens echt prima te dragen in de stad, heerlijk nonchalant!”

DE PONY
Mocht je toe zijn aan iets nieuws, wat in de zomer helemaal trendy gaat zijn? Sabine’s advies is dan om een pony in je haar te laten knippen. “Een pony kan echt een compleet andere look creëren. Met een paar korte plukjes in je gezicht heb je al een heel speels effect. Helemaal leuk voor de zomer!”

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

  Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal. Waar we op de redactie nooit echt een idee hebben gehad hoe we het beste onze wenkbrauwen kunnen shapen, weet Nina Nurian daar wel raad mee! Ze begon in haar huiskamer, maar groeide mee met het succes en opende in 2015...