Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE LEUKSTE PLEKKEN OM HET WK TE KIJKEN IN ZUID

Gepubliceerd: 30 juni 2018 09:00

Foto: Nieuwsvoetbal.be

Stiekem balen we nog steeds dat we de oranjekoorts deze zomer moeten missen. Dit betekent echter niet dat we geen WK willen kijken! Met nog twee weken te gaan tot de finale in Moskou worden de wedstrijden steeds spannender. Hoogtijd om de tofste plekken om het WK te kijken eens op een rijtje te zetten dus!

 

1. Strandzuid – Europaplein 22

Voetbal kijken met je voeten in het zand en een ijskoud biertje? Hiervoor hoef je deze zomer alleen maar de fiets op te stappen en richting Strandzuid te gaan. De wedstrijden van het WK worden hier namelijk op groot scherm uitgezonden, dus hier moedig je favoriete team aan met strandvoetjes aan het water. Net vakantie toch? Heerlijk!

 

2. Escobar – Eerste Sweelinckstraat 10

¡Vamos! ¡Vamos! Wil je juichen in het Spaans? Dan ben je bij Escobar aan het juiste adres! Hier kijk je de WK-wedstrijden onder het genot van cerveza en sangria. Tijdens de rust ook geen schalen bitterballen, maar un poco de jamon en verse ceviche. ¡Oléee! dit klinkt ons als muziek in de oren! Trommel al je amigos dus op en kijk het WK op z’n Spaans. Let wel: tijdens het diner wordt er een late siësta ingelast en staat het geluid uit, en de muziek aan.

 

3. Brooks – Beethovenstraat 43

De WK-finale start op zondag 15 juli om 17.00 en hiervoor wil je dit jaar bij Brooks zijn! Aan de Beethovenstraat laten ze je niet in je hemdje staan want tijdens de spannende finale worden de signature drinks uit de desbetreffende landen geschonken. Ook kun je het aantal doelpunten in gratis drankjes winnen! Misschien verstandig om maandag de 16e vast vrij te regelen?

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen