COMING SOON – SEPTEMBER 2019

door | sep 9, 2019

We hebben weer een aantal prachtige nieuwe plekken om naar uit te kijken; er zit namelijk een boel fijns aan te komen voor Amsterdam-Zuid! Benieuwd welke nieuwe zaken ons stadsdeel binnenkort gaan verrijken? 

  

RESTAURANT WILS – STADIONPLEIN 26 A

Restaurant Wils

Beeld: Restaurant Wils

Op 7 oktober zal het Stadionplein een fijne hotspot rijker zijn. En met recht een hotspot, want de gerechten worden in Restaurant Wils bereid op open vuur! Joris Bijdendijk – bekend van RIJKS – zal als eigenaar ook zo nu en dan de keuken bestieren. Bijdendijk blijft overigens verbonden aan RIJKS en pendelt tussen de twee locaties. Dit belooft weer een culinaire parel te worden!   

 

 

MADAME CYCLETTE – STADIONPLEIN 26 B

Madame Cyclette

Beeld: Madame Cyclette

 In hetzelfde gebouw, zal van dezelfde eigenaar als Restaurant Wils nóg een restaurant de deuren openen. Madame Cyclette zal een meer toegankelijk restaurant zijn en een andere doelgroep aanspreken. Beloofd wordt dat je er gedurende de hele dag binnen kunt lopen voor happen en dranken bereid met voedzame ingrediënten zonder schadelijke gevolgen voor mens en omgeving. Wij zijn – net als jullie waarschijnlijk – reuze benieuwd!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

DOPPIO.BIKE – FERDINANDBOLSTRAAT 65

Doppio

Beeld: Doppio

De e-bike is razendpopulair in Zuid en het merk Doppio.bike fietst – eh, springt in het gat door een heuse pop-up store te openen aan de bedrijvige Ferdinand Bol te openen. Hier kun je terecht voor een proefrit, advies over een e-bike die bij jou past. Stap binnen en laat tegenwind nooit meer een excuus zijn om de fiets niet te pakken! 

 

 

WINEBAR QV – BEETHOVENSTRAAT 58

Winebar QV

Beeld: Winebar QV

Aan de Beethovenstraat zal er een nieuwe wijnbar openen. Winebar QV zal 35 zitplaatsen tellen en de gasten lunch, diner of gewoon een lekker wijntje voorzetten. Dat klinkt ons als wijn in de oren!

 

Tekst: Jeffrey Struijk