Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN LEON: FEEST!

Gepubliceerd op: 5 december 2018

Leon Cobra Art

 

Mensen zeggen vaak: “wat moet het een feest zijn om de hele dag tussen zulke mooie kunst te werken.” De realiteit is dat je je er niet meer zo bewust van bent, maar door zo’n opmerking word ik toch altijd weer even wakker geschud: mijn werkplek is inderdaad niet zomaar een doorsnee kantoor.

Daarbij komt ook nog eens dat rondom de aankoop van kunst altijd een heel positieve sfeer hangt. Mensen worden blij van hun aankoop, en daar word ik dan weer blij van!

Eén van de leukste dingen aan mijn werk vind ik het inrichten van de galerie, zowel de wanden als de etalage. Er valt er elke week wel wat te veranderen, zowel verkochte werken die een lege wand achterlaten als de etalage die we regelmatig veranderen. We merken dat hier veel mensen op binnen komen. Op dit moment is er nog een deel over van de DUO expositie rond Karin Vermeer en James Chiew, aangevuld met alweer nieuw werk van beide kunstenaars.

Omdat wij bij Cobra Art constant op zoek zijn naar nieuwe kunstenaars, is er ook altijd wel aanvoer van nieuw werk. Helemaal vers van de pers zijn 3D sculpturen van de Franse kunstenaar Fabian Novarino. Twee van zijn handgemaakte 3-dimensionale wandsculpturen zijn net binnen:

 

Cobra Art Gallery Miss Ursula Cobra Art Gallery Bad Girls

 

Ook nieuw binnen zijn twee Liquid Gloss werken van het Amsterdamse Eiver Art (Eileen Verkooij).

 

Cobra Art Gallery The FaceCobra Art Gallery Call me Bitch

 

En voor de feestelijke finishing touch een hele serie customized champagneflessen binnen.

Champagne flessen Cobra Art Gallery

Als dat geen feest wordt hier!

 

Ik wens iedereen een gezellige en kunstzinnige decembermaand. En vergeet niet: inspiration is everywhere!

 

Tekst: Leon Jonkman

 

Leon Jonkman

Leon Jonkman (42) heeft een achtergrond in fashion- en interieur en werkt nu als Gallery manager voor Cobra Art aan de Van Baerlestraat. In elke column geeft hij een kijkje in de keuken van de galerie, maar ook tips en tricks voor het kiezen, aanschaffen en plaatsen van kunst in huis.

Gedeeld

verder lezen