Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN JEFF: EEN NIEUWJAARSWENS

Gepubliceerd op: 2 januari 2020

Jeffrey Struijk

Beste lezers,

Allereerst wens ik jullie een heel gezond en gezellig 2020! Hopelijk hebben jullie tijdens de feestdagen genoten van een fantastisch samenzijn met geliefden en heeft de champagne rijkelijk mogen vloeien met de jaarwisseling.

We staan aan het begin van het nieuwe jaar. Een jaar met een bonusdag, dus we kunnen er maar beter het allerbeste van maken! In de special van de januari-editie van magazine Zie Oud Zuid bedienen we je daarom ook met een dosis inspiratie om gezond en fit van start te kunnen gaan! Bovendien delen we enkele tips om die goede voornemens dit jaar wél te laten slagen.

Over goede voornemens gesproken… Vorige maand heb ik de ontzettend lieve en kleurrijke Karin Bloemen mogen interviewen. Het interview kun je hier teruglezen. Het was een gesprek met een lach en een traan. Wat een inspirerende vrouw! Bewonderenswaardig hoe sterk en onwijs positief zij in het leven staat na alles wat zij heeft meegemaakt. Dat positieve wil ik graag meenemen in dit nieuwe jaar. Laten we allemaal een beetje lief zijn voor elkaar en het leven met een korreltje zout nemen!

 

Jeffrey

 

Jeffrey Struijk

Jeffrey Struijk (30) is Head of Content bij ZUID Media. In die rol vervult hij de functie van hoofdredacteur voor zowel het maandelijkse magazine ZOZ – Zie Oud Zuid als van ZUID.nl.

 

Gedeeld

verder lezen